24.04.16

Президент доручив прискорити розробку положення про капеланство

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівниками церков і релігійних організацій доручив Міністерству оборони прискорити розробку положення про капеланство у Збройних Силах України та інших силових структурах.
Президент Петро Порошенко провів нараду з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, Міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та Главою Одеської ОДА Міхеїлом Саакашвілі щодо прискорення будівництва автодороги Одеса-Рені, яка є частиною панєвропейського транспортного коридору.
«В умовах гібридної війни, коли Україна протистоїть збройній агресії сусідньої держави, наші вороги намагаються використати релігійний фактор в своїх інтересах. І найголовніша духовна зброя нашої перемоги, те чого боїться ворог – це наша єдність. Атаки спрямовані, в першу чергу, на те, щоб розколоти нашу державу і розхитати її зсередини», - підкреслив глава держави.
Президент Петро Порошенко доручив Заступнику глави Адміністрації Президента Ростиславу Павленку у взаємодії з представниками протестантських громад підготувати проект указу щодо затвердження заходів із відзначення 500-річчя Реформації у 2017 році.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.