29.04.16

Президент створив робочу групу для протидії переміщенню прибутків за кордон

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави підписав Указ «Про заходи щодо протидії зменшенню податкової бази і переміщенню прибутків за кордон». Керівником робочої групи призначено Голову Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніну Южаніну.
Президент Петро Порошенко під час зустріч з лідерами українського бізнесу та міжнародних компаній, які працюють в Україні, наголосив на важливості продовження судової реформи та внесення відповідних змін до Конституції.
Президент України провів зустріч з лідерами українського бізнесу та міжнародних компаній, які працюють в Україні. «Першим пріоритетом зараз має стати відновлення економічного зростання і ми маємо зараз можливості кардинально змінити країну, щоб бізнес почував себе комфортніше», - наголосив Президент.
Президент Петро Порошенко представив нового голову Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва на зустрічі з адміністративно-господарським активом області. Головними пріоритетами роботи нового очільника є економічне зростання, безпекові питання Херсонщини.
Президент Петро Порошенко в рамках робочої поїздки до Херсонської області відвідав Херсонський державний завод «Паллада». Торгова марка підприємства ототожнюється з високою якістю, надійністю і суворою відповідністю міжнародним стандартам, наголосив Глава держави.
Президент Петро Порошенко в рамках робочої поїздки до Херсонської області відвідав Херсонську державну морську академію.
Голова Благодійного Фонду Порошенка, Дружина Президента України Марина Порошенко запросила українських дітей з особливими потребами на майстер-клас із писанкарства.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.