31.08.20

[EU Delegation to Ukraine – General public newsletter] Коронавірус: програма Erasmus+ оголошує додаткові конкурси на підтримку цифрового навчання і творчих навичок

Logo
Коронавірус: програма Erasmus+ оголошує додаткові конкурси на підтримку цифрового навчання і творчих навичок

English version is below:

Коронавірус: програма Erasmus+  оголошує додаткові конкурси на підтримку цифрового навчання і творчих навичок

У серпні відбувся перегляд Робочої програми Erasmus+ 2020 року. Зокрема, було оголошено два нові конкурси. В рамках кожного з них буде виділено 100 млн євро на вирішення освітніх проблем, пов'язаних з пандемією COVID-19.

  • Конкурс у сфері готовності до цифрового навчання підтримає проєкти в сфері шкільної та професійної освіти та навчання, а також вищої освіти. Ця ініціатива має на меті поліпшити умови дистанційного, змішаного та онлайнового навчання. Вона також передбачає підтримку вчителів та тренерів і забезпечуватиме інклюзивність цифрового навчання.
  • Конкрус "партнерств задля творчості" підтримає проєкти в сфері молоді, шкільної освіти та освіти дорослих. Він спрямований на розвиток навичок та умінь, які заохочують творчість і покращують якість робіт молоді, додають їм новаторства і визнання.

Обидві ініціативи допоможуть об'єднати освітні, навчальні та молодіжні організації з організаціями із культурного та творчого секторів.

Додаткову інформацію про ініціативи та пояснення щодо них можна отримати у другому наборі правок до  Керівництва з програми Erasmus+ у 2020 році.

Заявку можна подати до 29 жовтня 2020 року.

***

Coronavirus response: Extraordinary Erasmus+ calls to support digital education readiness and creative skills

Following the revision of the Erasmus+ 2020 Annual Work Programme announced earlier in August, the two new calls were launched on 25 August. They each provide €100 million to respond to the educational challenges resulting from the COVID-19 pandemic.

  • The call for digital education readiness will support projects in school education, vocational education and training, and higher education. This call will aim to enhance online, distance and blended learning - including supporting teachers and trainers, as well as safeguarding the inclusive nature of digital learning opportunities.
  • The call for 'partnerships for creativity' will support projects in the fields of youth, school education and adult education. It aims to develop skills and competences that encourage creativity and boost quality, innovation and recognition of youth work.

Both calls will help link education, training and youth organisations with those in the cultural and creative sectors.

Further information and explanations of the calls are available in the second corrigendum to the 2020 Erasmus+ Programme Guide.

The deadline to apply is 29 October 2020.

 

 

Читати далі

Ukraine

101 Volodymyrska St. Kyiv, 01033 Ukraine

facebook twitter youtube rss
View this email in your browser
Data Protection

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.