26.08.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

В Україні за минулу добу зафіксовано понад 1,6 тис. нових хворих на COVID-19, у зв'язку з чим Кабінет Міністрів пропонує продовжити карантин до 1 листопада. Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

https://www.president.gov.ua/news/u-zvyazku-z-pogirshennyam-epidemichnoyi-situaciyi-karantin-p-63005

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками іудейських релігійних організацій України та обговорив дотримання протиепідемічних обмежень під час святкування Рош га-Шана в Умані.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-rabiniv-ukrayini-dopomogti-uniknuti-masov-63013

Домовленості, яких досягли лідери держав – учасниць Нормандського формату на останній зустрічі в Парижі наприкінці 2019 року, виконуються, хоч і не так швидко, як хотілося б, наголосив Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю інформаційному телеканалу Euronews.

https://www.president.gov.ua/news/provedennya-drugoyi-zustrichi-lideriv-normandskoyi-chetvirki-63017

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з новим командувачем Сил спеціальних операцій Збройних сил України. Ним став генерал-майор Григорій Галаган, указ про призначення якого № 358/2020 Глава держави підписав 25 серпня. Іншим указом – № 357/2020 – Володимир Зеленський звільнив з цієї посади Ігоря Луньова.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zminiv-komanduvannya-sil-specialnih-operacij-63021

Глава держави зазначив, що з Кримом ситуація складніша, ніж з Донбасом. І додав, що порушував «кримське питання» на переговорах у Нормандському форматі, але Росія відмовилася його обговорювати.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-za-shist-rokiv-ne-stvoreno-zhodnogo-pere-63025

Європейські лідери мають чітко оголосити умови для отримання Україною повноправного членства у Європейському Союзі, зазначив Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю інформаційному телеканалу Euronews.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-maye-buti-krayinoyu-yaku-zaprosyat-do-yevropejskogo-63029

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що після закінчення його терміну перебування на посаді українські громадяни пишатимуться ним. Він не має наміру ховатися від людей, як це робить більшість політиків наприкінці своєї кар'єри. 

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-dlya-mene-duzhe-vazhlivo-shob-pislya-pre-63033

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.