24.08.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Володимир Зеленський взяв участь у церемонії підняття Державного прапора України на військовому летовищі у Василькові Київської області.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-sino-zhovtij-styag-ye-nezminnim-simvolom-62913

«Символічно, що саме в цей день будуть вручені бойові прапори та присвоєні почесні найменування військовим частинам Збройних сил України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби України. На них замайорять стрічки з іменами видатних особистостей. Як минулого, так і нашого сьогодення. Одним із них є сержант Сергій Михальчук, Герой України. На превеликий жаль – посмертно», – сказав Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-orden-zolota-zirka-sestri-geroya-ukrayini-62917

У День Державного прапора України Президент Володимир Зеленський взяв участь у відкритті ІІІ Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму «Там, де ми – там Україна».

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-povidomiv-sho-pidpishe-ukaz-pro-rozvitok-sist-62921

У День Державного прапора України Президент Володимир Зеленський передав до підрозділів Збройних сил України для виконання завдань 132 зразки озброєння та військової техніки, 38 одиниць засобів зв'язку та 78 приладів спостереження.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-mi-mayemo-najbilshij-oboronnij-byudzhet-v-62925

Створення робочих місць для ветеранів війни та підтримка розвитку бізнесу, заснованого ветеранами, є одним з пріоритетів влади, наголосив Президент України Володимир Зеленський під час участі у відкритті ІІІ Міжнародного волонтерського та ветеранського форуму «Там, де ми – там Україна».

https://www.president.gov.ua/news/derzhava-maye-pidtrimati-rozvitok-veteranskogo-biznesu-prezi-62929

Президент України Володимир Зеленський затвердив Національну стратегію розвитку системи фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їхніх сімей, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни. Відповідний указ № 342/2020 Глава держави підписав 23 серпня.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zatverdiv-nacionalnu-strategiyu-rozvitku-sist-62933

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.