06.08.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ta-oleksandr-lukashenko-obgovorili-pitan-62557

Президент України Володимир Зеленський підписав указ № 304/2020 «Про відзначення державними нагородами України», відповідно до якого орденом «За мужність» III ступеня нагороджені військовослужбовці, що загинули в зоні проведення Операції об'єднаних сил.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-nagorodzhennya-vijskovosluzhbovc-62561

Президент Володимир Зеленський підписав Закон № 786-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо функціонування електронного кабінету та спрощення роботи фізичних осіб – підприємців», який Верховна Рада ухвалила 14 липня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-shodo-funkcionuvannya-elektron-62565

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до статті 8 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» щодо посилення соціального захисту учнів, студентів (курсантів) з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та деяких інших осіб» № 785-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 14 липня.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-zbilshennya-stipendiyi-dityam-s-62569

Кабінет Міністрів України за наполяганням Президента Володимира Зеленського ухвалив рішення про надання адресної допомоги до пенсій членам родин військовослужбовців, зокрема добровольців, які загинули під час участі в АТО/ООС.

https://www.president.gov.ua/news/za-napolyagannyam-prezidenta-uryad-virishiv-problemu-nesprav-62573

Президент Володимир Зеленський зустрівся з інвесторами, які мають намір реалізувати в Україні низку проектів. Зокрема, представники Yom Capital Ltd планують побудувати обчислювальний дата-центр потужністю 1 ГВт, а представники компанії NBT – вітроелектростанцію потужністю 800 МВт і потужності з електролізного виробництва водню на 200 МВт на території Запорізької області. Обсяг інвестицій, залучених для будівництва вітроелектростанції, становитиме понад 1,2 млрд євро, а для виробництва водню – понад 300 млн євро.

https://www.president.gov.ua/news/mi-zavzhdi-pidtrimuyemo-proekti-yaki-nadayut-robochi-miscya-62577

Офіс Президента України дякує Василю Бурбі, який обіймав посаду начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Водночас Офіс Президента вітає призначення Кирила Буданова на цю посаду. Зміна начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони пов'язана з потребою переформатування та інтенсифікації роботи, пошуку та впровадження сучасних підходів і поглядів на вирішення безпекових питань.

https://www.president.gov.ua/news/ofis-prezidenta-vitaye-priznachennya-kirila-budanova-na-posa-62581

До компетенції Олега Татарова буде входити формування державної політики у сфері правоохоронної діяльності, експертно-аналітичне забезпечення роботи Офісу Президента України, забезпечення гарантій національної безпеки держави у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-priznachiv-zastupnikom-kerivnika-ofisu-p-62585

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.