22.08.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Розпочалася робоча поїздка Президента України Володимира Зеленського до Миколаївської області. Глава держави візьме участь у презентації Стратегії розвитку області до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-na-mikolayivshinu-62869

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з робочою поїздкою на Миколаївщині, ознайомився із завершенням капітального ремонту автодороги державного значення Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, яку відновлювали в межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-cogo-roku-na-mikolayivshini-bude-pobudov-62873

Президент Володимир Зеленський наголошує, що кількість хворих на коронавірусну інфекцію в Україні за добу перетнула позначку 2 тис. осіб, і закликає українців уникати масових скупчень людей та не нехтувати заходами безпеки, зокрема носінням масок.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nihto-ne-rozumiye-naskilki-vazhkij-covid-19-poki-n-62877

Об'їзна дорога допоможе Миколаєву знизити потік вантажного транспорту в місті. Це також збільшить транспортні можливості регіону, а отже – і перевалку вантажів у портах.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidtrimuye-budivnictvo-obyiznoyi-dorogi-bilya-miko-62881

Під час робочої поїздки на Миколаївщину Президент України Володимир Зеленський зустрівся з підприємцями з морегосподарської та суднобудівної галузі, щоб обговорити проект закону «Про внутрішній водний транспорт». Він наголосив, що всі поправки й зауваження мають обговорюватися з представниками бізнесу, який працює в цій галузі, та профільним міністерством.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-obgovoriv-zakonoproekt-pro-vodnij-transport-z-62885

Миколаївський Будинок офіцерів флоту буде включено до переліку об'єктів «Великої реставрації». Таке рішення було ухвалено під час робочої поїздки Президента Володимира Зеленського до Миколаївської області.

https://www.president.gov.ua/news/mikolayivskij-budinok-oficeriv-flotu-bude-vklyucheno-do-pere-62889

Під час робочої поїздки на Миколаївщину Президент України Володимир Зеленський відвідав Миколаївську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІІ ступенів № 4, де навчаються та проходять реабілітацію діти, хворі на сколіоз. 

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vidvidav-mikolayivsku-sanatornu-shkolu-d-62893

Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку Миколаївської області на період до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-mikolayivshina-maye-potuzhnij-potencial-u-sil-62897

Завершуючи робочу поїздку до Миколаївської області, Президент Володимир Зеленський оглянув Миколаївський міжнародний аеропорт. Його керівник Федір Барна показав та розповів Главі держави, як летовище змінилося відтоді, коли Володимир Зеленський був тут востаннє.

https://www.president.gov.ua/news/mikolayivskij-aeroport-gotuyetsya-do-zapusku-novih-mizhnarod-62901

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.