25.08.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У День Незалежності України Президент Володимир Зеленський та його дружина Олена вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-ta-persha-ledi-poklali-kviti-do-pamyatnog-62941

У день 29-ї річниці незалежності України Президент Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою взяли участь у святковому молебні «Молитва про мир та благословення України».

https://www.president.gov.ua/news/u-den-nezalezhnosti-prezident-ta-persha-ledi-vzyali-uchast-u-62945

Президент Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою у 29-ту річницю незалежності України вшанували пам'ять воїнів, які загинули під час захисту суверенітету й територіальної цілісності нашої держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezidentske-podruzhzhya-vshanuvalo-pamyat-voyiniv-yaki-zagi-62949

Наша «Мрія» летить до неба, щоб нашу мрію побачив Бог. Ми кладемо праву руку на серце, щоб долати проблеми однією лівою. Ми – українці. Подивись у дзеркало – і ти побачиш там всіх нас. Незалежні. Але все залежить від нас. Зі святом вас, дорогі громадяни!  З Днем Незалежності України!

https://www.president.gov.ua/news/promova-prezidenta-z-nagodi-dnya-nezalezhnosti-ukrayini-62953

Розпочинаючи свій виступ на урочистих заходах з нагоди 29-ї річниці незалежності України, Президент Володимир Зеленський висловив сподівання, що досягнута домовленість про запровадження повного та всеосяжного режиму припинення вогню на Донбасі трансформується у повноцінне встановлення миру.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-na-urochistostyah-z-nagodi-dnya-nezalezhnosti-62957

Президент Володимир Зеленський наголошує, що найкращий подарунок Україні до Дня Незалежності – щоб її громадяни були здоровими. Тому в країні вживають усіх необхідних заходів для подолання епідемії коронавірусу.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-najkrashij-podarunok-nenci-ukrayini-shob-yiyi-diti-62961

Ми всі – діти України, незалежно від мови, релігії та національності, й не можна нікому давати шанс посіяти між нами розбрат, наголосив Президент Володимир Зеленський під час виступу на урочистостях з нагоди 29-ї річниці незалежності.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-godi-zmagatisya-za-te-hto-pravilnishe-lyubit-62965

Коли Україна поверне всіх своїх громадян з полону і всі свої території, обов'язково буде великий парад перемоги за участю військ і техніки, а поки військова техніка – на сході, де найбільше потрібна, зазначив Президент Володимир Зеленський під час виступу на урочистостях з нагоди Дня Незалежності України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-sogodni-vijskova-tehnika-na-shodi-de-najbilshe-pot-62969

У межах ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської з поширення української мови у світі та впровадження україномовних аудіогідів у найбільш знакових місцях, зокрема – найбільших музеях світу, аудіогід українською з'явився в Азербайджанському національному музеї килима (м. Баку).

https://www.president.gov.ua/news/u-mezhah-proektu-oleni-zelenskoyi-z-poshirennya-ukrayinskoyi-62973

«Сьогодні я направив до уряду відповідні листи щодо заснування двох премій: за вагомий внесок у розвиток науки та наукові досягнення – Державної премії імені Бориса Патона та за вагомий внесок у розвиток музичного мистецтва – Державної премії імені Мирослава Скорика», – повідомив він під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-iniciyuvav-zasnuvannya-derzhavnih-premij-62977

З нагоди 29-ї річниці незалежності України Президент Володимир Зеленський на Софійській площі вручив високі державні нагороди, почесні звання та медалі військовослужбовцям, рятувальникам, правоохоронцям, медикам, учителям, науковцям, спортсменам, артистам, видатним діячам культури та мистецтва.

https://www.president.gov.ua/news/u-den-nezalezhnosti-volodimir-zelenskij-prisvoyiv-zvannya-ge-62981

У День Незалежності України Президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою відвідали Національний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь» і поспілкувалися з пораненими захисниками та їхніми близькими.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-ta-olena-zelenski-vidvidali-vijskovij-klinichnij-g-62985

В Україні немає областей-«годувальниць» чи «дотаційних», бо кожен регіон – важливий та незамінний, і без нього неможливо побудувати країну мрії, наголосив Президент Володимир Зеленський під час виступу на урочистостях з нагоди Дня Незалежності.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-kozhen-region-ukrayini-vazhlivij-ta-neza-62989

Президент України Володимир Зеленський поінформував Гайко Мааса про безпекову ситуацію на Донбасі та висловив подяку за послідовну підтримку з боку Німеччини територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-ministrom-zakordonnih-sprav-62993

Глава держави записав англомовне відеозвернення до світової спільноти, у якому розповідає про нову українську реальність.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-perezapuskaye-brend-ukrayini-ukraine-now-62997

Продовжують надходити привітання від президентів і голів урядів з нагоди 29-ї річниці незалежності України.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-prodovzhuye-prijmati-vitannya-vid-svitovih-lideriv-63001

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.