07.08.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський прибув на Донбас. Під час перебування в зоні проведення Операції об'єднаних сил у Донецькій області Глава держави поклав квіти до пам'ятника військовослужбовцям, добровольцям і волонтерам, загиблим у районі проведення ООС. Крім того, Президент вручив державні нагороди українським захисникам, які несуть службу в зоні проведення ООС.

https://www.president.gov.ua/news/na-donbasi-prezident-nagorodiv-ukrayinskih-vijskovih-za-muzh-62589

Президент Володимир Зеленський наголошує, що українська сторона робить усе можливе для дотримання режиму тиші та збереження життів наших військовослужбовців. Про це Глава держави заявив під час спілкування зі ЗМІ в Донецькій області.

https://www.president.gov.ua/news/robimo-vse-mozhlive-shob-rezhim-tishi-ne-porushuvavsya-prezi-62593

Президент Володимир Зеленський звернувся до Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з листом, у якому закликав невідкладно вжити спільно з Апаратом Ради національної безпеки і оборони, Службою безпеки України вичерпних заходів щодо захисту економічних інтересів держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-premyer-ministra-vzhiti-nevidkladnih-zaho-62597

Президент України Володимир Зеленський звернувся до Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля щодо необхідності проведення перевірки поводження в Україні з небезпечними матеріалами та вжиття заходів для запобігання надзвичайним ситуаціям. Відповідний лист Глава держави скерував з огляду на надзвичайну ситуацію, що виникла 4 серпня в місті Бейруті (Ліванська Республіка).

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zvernuvsya-do-premyer-ministra-shodo-zabezpec-62601

Президент України Володимир Зеленський подає на розгляд Верховної Ради законопроект «Про внесення змін до Державного бюджету на 2020 рік» щодо збільшення розміру мінімальної заробітної плати до п'яти тисяч гривень з 1 вересня поточного року. Про це повідомила заступник керівника Офісу Глави держави Юлія Ковалів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-iniciyuye-rozglyad-zmin-do-byudzhetu-na-potochnij-62605

Під час робочої поїздки до Донецької та Луганської областей Президент України Володимир Зеленський відвідав низку позицій українських військових на передовій у районі проведення Операції об'єднаних сил. Глава держави перевірив, як дотримується режим повного та всеосяжного припинення вогню, що почав діяти 27 липня.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-osobisto-pereviriv-dotrimannya-rezhimu-tishi-na-do-62609

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.