20.08.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Запорізької області. Глава держави візьме участь у презентації Стратегії розвитку регіону до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-rozpochav-robochu-poyizdku-na-zaporizhzh-62785

Міністерству інфраструктури України поставлене завдання впровадити систему автоматичного габаритно-вагового контролю на дорогах та перезавантажити Державну службу з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека), щоб зберегти нові автошляхи, які споруджують у межах Національної програми «Велике будівництво», та усунути людський фактор. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Запорізької області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-planuyetsya-zakupiti-ta-vstanoviti-50-80-kompleksi-62789

Під час робочої поїздки до Запорізької області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом ремонтних робіт на автомобільному шляху міжнародного значення М-18 Харків – Ялта, що здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-na-zaporizhzhi-oznajomivsya-z-rekonstruk-62793

Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості збереження Запорізького госпіталю ветеранів війни й доручив Фонду держмайна спільно з Кабінетом Міністрів вирішити питання передачі корпусів, якими користується установа, у власність ОДА.

https://www.president.gov.ua/news/zaporizkij-gospital-dlya-veteraniv-vijni-maye-pracyuvati-pre-62797

Під час спілкування з представниками ЗМІ Володимир Зеленський зазначив, що будівництво великого мосту в Запоріжжі є не лише важливим символом для містян. Реалізувавши цей пріоритетний проект, місцева влада зможе продемонструвати спроможність працювати на результат.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-oznajomivsya-z-budivnictvom-mostu-v-zapo-62805

Президенту України Володимиру Зеленському під час його робочої поїздки на Запоріжжя представили план заходів реалізації Стратегії розвитку Запорізької області на період до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-kozhen-region-ukrayini-maye-rozumiti-svo-62809

Президент Володимир Зеленський переконаний, що указ щодо розробки та реалізації заходів з підтримки культури та культурної спадщини, розвитку креативних індустрій і туризму в межах «Великого будівництва», який він підписав 18 серпня, сприятиме розвитку галузі. Про це Глава держави заявив під час відвідання історико-культурного комплексу «Запорозька Січ» Національного заповідника «Хортиця».

https://www.president.gov.ua/news/velike-budivnictvo-v-galuzi-kulturi-stane-poshtovhom-dlya-yi-62813

Відбулося чергове засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) у форматі відеоконференції за участю нового глави української делегації – Президента України в 1991-1994 рр. Леоніда Кравчука та першого заступника глави делегації Вітольда Фокіна.

https://www.president.gov.ua/news/trivaye-rezhim-tishi-na-zasidanni-tkg-pogodzheno-20-dilyanok-62817

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.