28.08.20

Ми хочемо повернути державі індустріальну славу, і це неможливо зробити без освічених промисловців – Президент на презентації заходів з розвитку професійної освіти в Україні

Новини

Опубліковано повний перелік композицій, використаних при створенні музичного номера до Дня Незалежності України – Офіс Президента

27 серпня 2020 року - 09:28

З метою дотримання вимог українського законодавства при створенні музичного номера до Дня Незалежності України на Софійській площі у Києві Офіс Президента публікує повний перелік використаних фрагментів музичних творів із зазначенням їхніх авторів.

https://www.president.gov.ua/news/opublikovano-povnij-perelik-kompozicij-vikoristanih-pri-stvo-63077

Побудова спортивної інфраструктури сприятиме формуванню прогресивнішого та здоровішого соціального життя – Президент під час огляду реконструкції комплексу «Металург» у Кривому Розі

27 серпня 2020 року - 11:39

Глава держави ознайомився з планом реконструкції спорткомплексу «Металург» Комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 1». Його оновлення відбуватиметься в межах програми Президента України «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/pobudova-sportivnoyi-infrastrukturi-spriyatime-formuvannyu-p-63081

Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку на Кіровоградщину

27 серпня 2020 року - 13:54

Президент України ознайомиться з перебігом реконструкції соціальних об'єктів, зокрема спортивної школи, яку ремонтують у межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-rozpochav-robochu-poyizdku-na-kirovograd-63085

Ми хочемо повернути державі індустріальну славу, і це неможливо зробити без освічених промисловців – Президент на презентації заходів з розвитку професійної освіти в Україні

27 серпня 2020 року - 13:39

Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент Володимир Зеленський відвідав державний навчальний заклад «Криворізький центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі», де Главі держави представили заходи з розвитку професійної освіти в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/mi-hochemo-povernuti-derzhavi-industrialnu-slavu-i-ce-nemozh-63089

У Дніпропетровській області Президент поклав квіти на місці загибелі українського музиканта, Героя України Андрія Кузьменка

27 серпня 2020 року - 13:43

Під час робочої поїздки на Дніпропетровщину Президент України Володимир Зеленський відвідав місце, де п'ять років тому внаслідок ДТП загинув відомий співак, телеведучий і продюсер Андрій Кузьменко.

https://www.president.gov.ua/news/u-dnipropetrovskij-oblasti-prezident-poklav-kviti-na-misci-z-63093

Олена Зеленська обговорила з фахівцями робочої групи з реформування системи шкільного харчування план дій у межах проекту

27 серпня 2020 року - 16:24

Першочергові кроки з реформування системи шкільного харчування було визначено за результатами комісійного обстеження 500 шкіл та онлайн-опитування понад чотирьох тисяч учнів та їхніх батьків, проведених у лютому-березні 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-obgovorila-z-fahivcyami-robochoyi-grupi-z-ref-63097

Кіровоградщина отримає такого ж господарника, яких мають інші регіони – Президент під час спілкування з мешканцями Кропивницького

27 серпня 2020 року - 16:30

Перебуваючи з робочою поїздкою в Кіровоградській області, Президент України Володимир Зеленський поспілкувався з жителями Кропивницького.

https://www.president.gov.ua/news/kirovogradshina-otrimaye-takogo-zh-gospodarnika-yakih-mayut-63101

Президент представив нового голову Кіровоградської ОДА

27 серпня 2020 року - 17:13

Під час робочої поїздки на Кіровоградщину Президент України Володимир Зеленський представив нового голову обласної державної адміністрації Андрія Назаренка.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-predstaviv-novogo-golovu-kirovogradskoyi-oda-63105

Кіровоградщина має хороший транспортний потенціал, родючі землі та багаті ресурси й може стати центром процвітання – Президент під час представлення Стратегії розвитку області

27 серпня 2020 року - 18:14

У межах робочої поїздки на Кіровоградщину Президент України Володимир Зеленський узяв участь у представленні заходів з реалізації Стратегії розвитку Кіровоградської області на 2021-2027 роки. 

https://www.president.gov.ua/news/kirovogradshina-maye-horoshij-transportnij-potencial-rodyuch-63109

Президент відвідав місце дислокації Третього полку Сил спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго та поспілкувався з військовими

27 серпня 2020 року - 19:38

У межах робочої поїздки в Кіровоградську область Президент України Володимир Зеленський відвідав місце дислокації Третього полку Сил спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vidvidav-misce-dislokaciyi-tretogo-polku-sil-speci-63113

Президент у Кропивницькому відвідав тренування юних каратистів та отримав іменний чорний пояс

27 серпня 2020 року - 21:19

Під час робочої поїздки до Кіровоградської області Президент України Володимир Зеленський відвідав Обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку школу олімпійського резерву – 2, яку реконструюють у межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-u-kropivnickomu-vidvidav-trenuvannya-yunih-karatis-63117

Володимир Зеленський ознайомився з роботою НВП «Радій»

27 серпня 2020 року - 21:24

У межах робочої поїздки на Кіровоградщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з виробничими можливостями ПАТ «Науково-виробниче підприємство «Радій».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-oznajomivsya-z-robotoyu-nvp-radij-63121

Володимир Зеленський: 31 день на фронті немає бойових втрат і поранень, це і є мій обов'язок як Президента

27 серпня 2020 року - 21:38

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що за рік його роботи на посаді завдяки переговорам зі світовими лідерами, Нормандському та Мінському форматам вдалося досягти звільнення близько 150 утримуваних українських громадян та встановлення всеосяжного режиму припинення вогню на Донбасі, який триває вже 31 день.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-31-den-na-fronti-nemaye-bojovih-vtrat-i-63125

Президент зустрівся з підприємцями Кіровоградщини

27 серпня 2020 року - 23:14

У межах робочої поїздки до Кіровоградської області Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками місцевого бізнесу та обговорив з ними нагальні проблеми.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-pidpriyemcyami-kirovogradshini-63129

На правах рекламы: Ответы на вопросы типа покраска фармаган при беременности

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.