01.08.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Згідно з законом, частина третя статті 4 Закону України «Про виконавче провадження» доповнюється другим абзацом. Відповідно до цієї норми, виконавчий документ може бути видано у формі електронного документа відповідно до законів України «Про електронні документи та електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги». Порядок пред'явлення до виконання таких виконавчих документів визначає Міністерство юстиції України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-zaprovadzhennya-elektronnoyi-62525

Президент Володимир Зеленський підписав Закон № 764-IX «Про внесення змін до пункту 3 розділу X «Перехідні та прикінцеві положення» Закону України «Про повну загальну середню освіту» щодо розширення можливостей для трансформації освітньої мережі».

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidtrimav-zmini-do-zakonu-pro-osvitu-yaki-roz-62529

Документ передбачає, що держава викуповує 90% путівок «Артека» та «Молодої гвардії», решту реалізують дитячі центри без залучення третіх осіб. Крім того, держава здійснює покриття витрат вказаних дитячих таборів на утримання об'єктів, оплату праці персоналу, податків та інших обов'язкових платежів, комунальних послуг, послуг зв'язку, дератизації, дезінфекції, вивезення твердих побутових відходів, придбання паливно-мастильних матеріалів під час карантину.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-derzhavnoyi-pidtrimki-dityach-62533

Законопроект про надання державного статусу окремим релігійним святам запроваджує законодавчу норму, згідно з якою роботодавцю рекомендується надавати вихідний день працівнику, який відзначає одне з цих свят відповідно до належності до тієї чи іншої релігійної конфесії. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-poyasniv-osoblivosti-za-62537

Закон є першим кроком на шляху вирішення наявних проблем на ринку електроенергії та спрямований на забезпечення енергетичної стабільності країни.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-pro-vnesennya-zmin-do-dey-62541

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.