01.05.18

30 квітня розпочалась операція Об'єднаних сил із відсічі та стримування збройної агресії Росії на Донбасі – Президент підписав Указ

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко підписав Указ «Про затвердження рішення РНБО «Про широкомасштабну антитерористичну операцію на території Донецької та Луганської областей» та Наказ Верховного Головнокомандувача ЗСУ «Про початок операції Об'єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації на території Донецької та Луганської областей».
Президент Петро Порошенко під час наради із військовим керівництвом щодо початку операції Об'єднаних сил наголосив, що формат проведення антитерористичної операції зруйнував плани Росії в Україні.
«Можете задати мені питання: а коли закінчиться протистояння агресії? Я вам дам абсолютно чітку відповідь: АТО закінчилося, а протистояння агресії, відсіч російському агресору завершиться тоді, коли буде звільнений останній клаптик української землі. При чому як на території Донецької і Луганської областей, так і на території окупованого Криму. Це принципова наша позиція», - наголосив Глава держави.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.