11.05.18

Лідери України, Німеччини та Франції обговорили питання продовження санкцій

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Німеччини Президента Петра Порошенка відбулася тристороння зустріч Глава Української держави, Президента Франції Еммануеля Макрона та Канцлера Німеччини Ангели Меркель.
«Звичайно, що ми підняли цю тему та піднімаємо це (питання – ред.) і на переговорах з Німеччиною, і з Францією, і з Європейською Комісією. Зараз це також одна з тем, які будуть ретельно обговорюватись», - відповів Глава держави на запитання представників ЗМІ.
«Це була перша зустріч у трьохсторонньому форматі після виборів у Німеччині і після виборів в Росії. Ми ретельно обговорили наші можливі кроки, «дорожню карту» імплементації Мінських домовленостей, обов'язково з використанням елементу миротворців», - повідомив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками ЗМІ розповів про результати його переговорів, які відбулися в Аахені.
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками ЗМІ наголосив на важливості ухвалення Верховною Радою України Закону про Антикорупційний суд найближчим часом.
Президент Петро Порошенко  у німецькому місті Аахен взяв участь у церемонії вручення міжнародної премії імені Карла Великого Президенту Франції Еммануелю Макрону. У колі європейських лідерів Глава держави привітав Еммануеля Макрона та відзначив його внесок у розбудову єдиної Європи.
Президент України Петро Порошенко під час візиту до Німеччини провів зустріч із Прем'єр-міністром Болгарії Бойко Борисовим.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.