16.05.18

В Україні стартувала велика президентська програма із реформування сільської медицини

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті нового фельдшерсько-акушерського пункту зі службовим житлом в селі Боденьки Вишгородського району Київської області.
Президент Петро Порошенко вкотре наголосив, що для досягнення миру в Україні важлива допомога та підтримка світу. «Декілька днів тому в Аахені я зустрічався з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і Президентом Франції Еммануелем Макроном, щоб нам допомогли дотиснути Росію. Щоб вона забрала свої окупаційні війська з окупованого Донбасу і незаконно анексованого Криму», - підкреслив Глава держави під час робочої поїздки до Київської області.
Президент Петро Порошенко взяв участь у молитовному співслужінні за майбутнє та єдність України під час робочої поїздки до Київської області.
«Незаконне будівництво Керченського мосту є черговим свідченням нехтування міжнародним правом з боку Кремля. Особливо цинічним є той факт, що його відкриття відбувається напередодні чергової річниці депортації кримськотатарського народу сталінським режимом», - зазначив Президент Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.
У стрічці показано історії трьох сімей, які постраждали від військових дій на Сході України: хтось вчасно встиг втекти чимдалі, хтось досі вагається, а комусь просто не дали часу на роздуми. Ці діти з «сірої зони» за мить стали дорослими. Коли їх питаєш звідки вони, у відповідь – «там, де танки». Сидіти у підвалах, гратись на замінованій землі, засинати під звуки вибухів – стало нормою їхнього життя. Вони не питають «чому?!», вони просто чекають, коли все скінчиться…
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.