26.05.18

Глава держави: Постійна увага з боку ЗМІ важлива для формування в суспільстві нульової толерантності до корупції

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко відзначає важливість публічного висвітлення всіх проявів корупції для формування нетерпимості у громадян та суспільства до таких злочинів. Про це Глава держави сказав під час засідання Національної інвестиційної ради.
Закон «Про Вищий антикорупційний суд» має бути проголосований Верховною Радою вже на наступному тижні. Про це під час засідання Національно інвестиційної ради заявив Президент Петро Порошенко, підкресливши, що готовий підписати цей Закон.
Президент Петро Порошенко на засіданні Національної інвестиційної ради закликав бізнес інвестувати в Україну. «Друзі, зараз, за ці чотири роки, народжується нова держава, нова Україна. І я запрошую вас стати батьками-засновниками нової держави. Коли буде ще така можливість. Важливо, щоб ми з вами ухвалили рішення про те, які впровадити зміни, щоби моє прохання інвестувати в Україну стало для вас пропозицією, від якої буде дуже важко відмовитись», - наголосив він.
Безумовно я абсолютно чітко розумію, що перед нами – все ще безліч проблем, які належить вирішити. І чимало викликів, на які ми лише «намацуємо» відповіді. Але найважче у нас точно позаду. Україна сьогодні у незрівнянно кращому стані, ніж була чотири роки тому. Варто лише згадати і порівняти.
Президент Петро Порошенко під час засідання Національної інвестиційної Ради наголосив, що за останні чотири роки Україна змінилася, і проведення реформ буде продовжено.
В рамках засідання Національної інвестиційної ради Президент Петро Порошенко прийняв президента турецької компанії Turkcell Ахмета Акца.
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про забезпечення охорони та захисту прав інтелектуальної власності УЄФА під час проведення в Україні фінальних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА та Ліги Чемпіонів УЄФА серед жінок сезону  2017/2018», прийнятий Верховною Радою 22 травня 2018 року.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.