25.05.18

Президент провів зустріч з операційним директором Міжнародної Фінансової Корпорації

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави проінформував про хід реформ в Україні, в тому числі щодо покращення інвестиційного клімату. Співрозмовники обговорили питання прискорення входження IFC до капіталу ПАТ «Укргазбанк» через механізм конвертованого кредиту.
«Завдяки злагодженим діям правоохоронних органів України, Австралії, Бельгії, Малайзії та Нідерландів, за сприяння партнерських служб з низки інших країн, вдалося встановити «прописку» Бука-вбивці: 53-я Курська зенітно-ракетна бригада збройних сил РФ», - зауважив Глава держави на своїй сторінці у Фейсбук.
26 травня Президент України Петро Порошенко проведе переговори з Прем'єр-міністром Республіки Болгарія Бойко Борисовим, який перебуватиме в Україні з візитом.
Президент Петро Порошенко взяв участь в офіційному відкритті нового Бескидського залізничного тунелю. До введення тунелю в експлуатацію Глава держави відвідав залізничну станцію у місті Воловець, поспілкувався з місцевими жителями та привітав їх з відкриттям тунелю. Петро Порошенко зауважив, що нарешті 4-річне будівництво завершено і висловив переконання, що початок роботи тунелю сприятиме розвитку краю, розвитку зеленого туризму, який нині популярний у цьому регіоні.
«Бескидський тунель, який ми разом з вами і усією Україною сьогодні відкриваємо – найбільший інфраструктурний проект, реалізований у нас в країні протягом останніх десятиліть. Його будівництво припало на останні чотири з половиною роки, коли ми боронимо країну від російської агресії. І в той же час – знаходимо сили та ресурси для модернізації нашої держави», - сказав Президент Петро Порошенко під час офіційної церемонії відкриття  нового Бескидського залізничного тунелю.
У ході робочої поїздки до Закарпатської та Львівської областей Президент Петро Порошенко відвідав Центр психологічної реабілітації військовослужбовців у селі Тисовець. Центр розташований на базі навчально-спортивної бази зимових видів спорту «Тисовець».
За особисту мужність, виявлену у боротьбі зі злочинністю,  зразкове  виконання  службового обов'язку орденом «За мужність» ІІІ ступеня відзначено старшого інспектора управління патрульної поліції старшого лейтенанта поліції Тетяну Сороку та інспектора управління патрульної поліції у Львівській області лейтенанта поліції Павла Хрупу.
Президент Петро Порошенко повідомив, що перевірив рівень комплектації військових підрозділів  на фронті сучасними протитанковими засобами нового покоління «Стугна». «І поставив завдання, щоб ми найближчим часом різко збільшили укомплектованість бригад «Стугнами» на лінії зіткнення», - підкреслив Петро Порошенко на Львівщині під час наради, присвяченій ходу будівництва гуртожитків для військовослужбовців-контрактників.
У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом реалізації програми будівництва житла для учасників АТО.
«Будівництво житла для військових – питання, яке знаходиться на моєму особистому контролі. Вважаю, що будь-який збій в графіку є неприпустимим. Наша позиція – забезпечити виконання рішення Ради національної безпеки і оборони в частині повного фінансування зазначеного проекту», -  зазначив Президент Петро Порошенко на Львівщині під час наради, присвяченій виконанню програми будівництва гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників.
«Впевнений в тому, що зараз наша місія – і хочу відмітити не легку місію міністра оборони, начальника Генштабу – у тому, щоб це повернути; відремонтувати; це має працювати на українського воїна», - підкреслив Петро Порошенко.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей. Лідери двох країн приділили увагу мобілізації міжнародної спільноти у протистоянні агресивній політиці Кремля в контексті підготовки до саміту Великої сімки, який відбудеться 8-9 червня у Канаді.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті.
Президент Петро Порошенко провів зустріч з керівниками японських компаній «Сумітомо» та «Марубені», напередодні проведення засідання Національної інвестиційної ради.
Напередодні проведення засідання Національної інвестиційної ради Президент Петро Порошенко провів зустріч з керівництвом компанії General Electric.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.