13.05.18

Звернення Президента України з нагоди Дня матері

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Немає на землі людини ближче й дорожче, ніж мама. Вона – берегиня родинного затишку та гармонії. Щоденні щирі материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам на Сході України та зберігають віру у кращий завтрашній день.
Президент Петро Порошенко підписав Указ № 121 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня». Глава держави присвоїв почесне звання 1051 українці. Указом відзначені багатодітні матері, які виховали до восьмирічного віку п'ять і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.
Президент Петро Порошенко підписав Указ про нагородження орденом «За мужність» III ступеня учасника Другої світової війни 1939 — 1945 років Івана Залужного. «Є люди епохи. Один з таких - Іван Анікейович Залужний. Дякую Вам, що захищали Україну тоді і що захищаєте її тепер. Дякую Вам за подвиг, за Вашу патріотичну позицію та за те, що надихаєте нове покоління захисників України», - зауважив Глава держави на своїй сторінці у Facebook.
«Дуже дякуємо за Ваше героїчне життя. Ви є для нас прикладом - як треба виховувати українських воїнів. Прикладом - як треба служити Україні. Прикладом, який піднімає в бій сьогоднішніх героїв», - сказав Президент Петро Порошенко та привітав із визначним ювілеєм ветерана Другої світової війни Івана Залужного під час виступу на церемонії закриття Національних змагань «Ігри Нескорених 2018 року».
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяв участь у церемонії закриття Національних змагань «Ігри Нескорених 2018 року». Глава держави вручив нагороди переможцям змагань, які стануть членами національної збірної команди України для участі у міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених» у м. Сідней, Австралія в жовтні 2018 року.
Президент Петро Порошенко під час церемонії закриття Національних змагань «Ігри Нескорених 2018 року» підписав Указ «Про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях».
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.