24.05.18

Президент підписав зміни до Митного кодексу, спрямовані на підтримку та розвиток вітчизняного суднобудування

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо збереження та розвитку вітчизняної суднобудівної промисловості» під час відвідин ТОВ СП «Нібулон» у Миколаєві, де він перебуває з робочою поїздкою. «Бажаю сім футів під кілем українському суднобудуванню», - сказав Глава держави, підписуючи документ.
Під час відвідування у Миколаєві ТОВ СП «Нібулон» Президент Петро Порошенко підписав подання до Верховної Ради щодо розгляду проекту Закону «Про ратифікацію фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком». «Йдеться про проект модернізації залізниці на ділянці Долинська-Миколаїв-Колосівка. Загальний обсяг інвестицій передбачений більше 300 мільйонів євро», - сказав Глави держави.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Миколаївської області на підприємстві «Нібулон» взяв участь у спуску на воду багатоцільового морського буксира Т3500 та у закладці будівництва двох нових кораблів. Востаннє судно такого класу як буксир Т3500 в Україні було спущене 13 років тому, і сьогодні під українським прапором ходить лише три таких буксири.
«Сьогодні, дев'ять кварталів поспіль українська економіка демонструє зростання 2,1-2,5 %, а в першому кварталі 2018 року українська економіка зростає вже 3,1%», - наголосив Президент Петро Порошенко під час відвідування компанії «Нібулон» в ході робочої поїздки до Миколаївської області.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Миколаївської області підписав Указ «Про День морської піхоти України». Документом затверджується свято – День морської піхоти України, яке буде відзначатися щорічно 23 травня.
Президент Петро Порошенко наголошує, що оборонна здатність української армії посилюється, а американські протитанкові комплекси Javelin стануть додатковим фактором, що стримуватиме російську агресію.
«Дивлячись на вас, шановні морські піхотинці, всі тут присутні, вся країна бачать бійців – рішучих і сміливих, патріотичних і згуртованих, сильних волею та незламних духом, впевнених в собі та в перемозі. Треновані для виконання найскладніших, важливих завдань, як у морі, так і на суходолі, в умовах неймовірних фізичних і психологічних навантажень. Ви завжди там, де найважче, де потрібні відвага та стійкість, швидкість і рішучий, нестримний натиск», - сказав Глава держави.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Миколаївщину відзначив зміни, які відбуваються в соціальному захисті військовослужбовців. Під час урочистих заходів з нагоди 100-річчя створення морської піхоти Президент повідомив, що відвідає полігон «Широкий Лан», де вже збудовано 11 корпусів нових казарм.
Під час урочистостей з нагоди 100-річчя створення морської піхоти України та Миколаєві Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди військовослужбовцям морської піхоти Збройних Сил України.
«За термін менше ніж рік побудовано те, що ви бачите сьогодні. Я ставлю завдання щоб цієї осені перша черга цього комплексу полігону «Широкий Лан» була введена в експлуатацію»,  - сказав Петро Порошенко під час відвідування полігону та ознайомлення з ходом будівельних робіт в рамках робочої поїздки до Миколаївської області.
Українські виробники та інвестори підтримують заміну податку на прибуток податком на виведений капітал, а міжнародні партнери України готові надати консультативну допомогу у запроваджені цього ефективного засобу, наголошує Президент Петро Порошенко.
Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом. Лідери двох країн обмінялися думками з актуальних питань двостороннього та міжнародного порядку денного.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.