06.05.18

Глава держави підписав зміни до Закону України «Про добровільне об'єднання територіальних громад»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про добровільне об'єднання територіальних громад» щодо добровільного приєднання територіальних громад сіл, селищ до територіальних громад міст республіканського Автономної Республіки Крим, обласного значення». Документ був прийнятий Верховною Радою 3 квітня.
Україна сподівається на тісне співробітництво Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки у питанні запровадження миротворчої місії Організації Об'єднаних Націй у окупованій частині Донецької та Луганської областей. Про це Президент Петро Порошенко заявив у інтерв'ю німецькому виданню «Фокус».
«Ми прагнемо прискорити процес утворення Антикорупційного суду. Я переконаний, що нам це вдасться у першій половині року, можливо, ще у травні. І тоді ми отримаємо наступний транш», - заявив Глава держави в інтерв'ю виданню «Фокус» під час обговорення питання співробітництва України з Міжнародним валютним фондом.
Президент Петро Порошенко переконаний, що Росія прагне використати проведення Чемпіонату світу з футболу 2018 року задля відновлення своєї репутації на міжнародній арені.
Президент Петро Порошенко наголошує, що порушивши питання про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви, Україна в першу чергу прагне відстояти право на власну, незалежну церкву.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.