12.05.18

Розпочалася зустріч Президента України з Президентом Республіки Словенія

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

На площі перед будинком Адміністрації Президента України відбулася офіційна церемонія зустрічі Президента України Петра Порошенка з Президентом Республіки Словенія Борутом Пахором, який перебуває в Україні з офіційним візитом.
Президент Петро Порошенко подякував Словенії за підтримку суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України та відзначив внесок цієї держави в роботу місії ОБСЄ на Донбасі.
«Обговорюючи ситуацію в Криму, ми вкотре підтвердили, що тимчасова окупація української території з боку РФ є брутальним порушенням міжнародного права. І я хочу наголосити, що ми надзвичайно дякуємо і цінуємо позицію Словенії», - сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів з Президентом Словенії.
У Львові відкриють пам'ятник словенським воїнам, які загинули в Першу світову війну. Такої домовленості було досягнуто під час переговорів Президента України Петра Порошенка та Президента Словенії Борута Пахора, який перебуває з офіційним візитом в Україні.   
11 травня Марина Порошенко перебувала у Чернівецькій області з робочим візитом. Перша леді разом зі школярами Буковини, чиї батьки захищають кордони України на Сході, створили новий розділ у національному проекті «Книга Миру».
Президент України Петро Порошенко та Президент Словенії Борут Пахор обговорили широкий спектр питань двостороннього співробітництва. «Я бачу, що ваша держава, з часу мого минулого візиту чотири роки тому, дуже і дуже просунулася. Україна вже вийшла з економічної кризи і зараз розвивається дуже швидкими темпами», - зазначив Президент Словенії, відзначивши заслуги команди Президента і Уряду.
Метою Закону є підвищення рівня соціального захисту іноземців або осіб без громадянства, які проходять військову службу у Збройних Силах України.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.