20.05.18

Президент призначив нового очільника Хмельниччини Вадима Лозового

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Хмельницької області представив активу області новопризначеного голову Хмельницької обласної державної адміністрації Вадима Лозового.
«Ми будемо рішуче продовжувати наступ в реформах. Я не дозволю зупинити темпи реформ. Я впевнений в тому, що коли ми об'єднані все у нас буде добре – і в Європу повернемося, і в НАТО вступимо», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу на зустрічі з активом Хмельницької області.
Під час робочої поїздки до Хмельницької області Президент Петро Порошенко зазначив, що у тісній співпраці з Парламентом в Україні впроваджуються величезні реформи – перша з яких децентралізація.
Президент Петро Порошенко поставив завдання із розвитку регіону новому голові Хмельницької обласної державної адміністрації Вадиму Лозовому.
Президент Петро Порошенко підписав Указ, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про остаточне припинення участі України у роботі статутних органів Співдружності Незалежних Держав (СНД). Про це Глава держави повідомив під час виступу у Вінниці на урочистостях з нагоди Дня Європи.
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко у Вінниці взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня Європи в Україні. Глава держави привітав жителів Вінниці та всю Україну зі святом.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.