03.05.18

Президент підписав Закон щодо удосконалення процедури реабілітації жертв репресій тоталітарного режиму 1917-1991 років

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедури реабілітації жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років».
Президент України Петро Порошенко прийняв Помічника Державного секретаря США Весса Мітчелла. Під час зустрічі було обговорено безпекову ситуацію на Донбасі та необхідні першочергові кроки з метою досягнення прогресу у мирному врегулюванні. Скоординовано підходи щодо реалізації ініціативи з розміщення миротворчої місії ООН на Донбасі, включно з неконтрольованою ділянкою українсько-російського державного кордону.
Рада національної безпеки і оборони України, під головуванням Президента Петра Порошенка, розглянула рішення про запровадження санкцій проти Росії, а також питання продовження санкцій, які були введені у зв'язку і з незаконною анексією Криму, санкцій, які були пов'язані із агресією Російської федерації проти суверенної і незалежної Української держави.
Рада національної безпеки і оборони України розглянула рішення про припинення дії окремих угод щодо Співдружності Незалежних Держав (СНД). «Ключова позиція – це є скасування», - сказав Президент Петро Порошенко на засіданні РНБО.
«Я дуже стурбований кількістю фактів підкупу виборців з боку окремих політичних сил. Для мене, як Президента і гаранта прав і свобод громадян, в тому числі і виборчих прав – це є  абсолютно неприйнятно», - підкреслив Президент Петро Порошенко на засіданні Ради національної безпеки і оборони України.
«Ви бачите, що ця ініціативи знайшла дуже активну підтримку в світі – наша українська діаспора, політичні діячі, церковні ієрархи підтримали цю ініціативу», - проінформував Президент Петро Порошенко членів Ради національної безпеки і оборони про хід переговорів зі Вселенським Патріархом Варфоломієм про надання Україні Томосу про автокефалію Української Православної Церкви.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.