18.05.18

У День вишиванки Марина Порошенко долучилася до колективного вишивання рушника «Сонячна Одещина»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Дружина Президента України відвідала Одеську область із робочим візитом. Марина Порошенко разом зі школярами Доброславського НВК створили новий розділ у національному проекті «Книга Миру».
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Дніпропетровщину ознайомився з ходом ремонтних робіт автомобільної дороги державного значення «Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь» (Н-08). Глава держави зазначив, що будівництво та капітальний ремонт доріг є одним з пріоритетів держави, зокрема і у Дніпропетровській області.
Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистому відкритті реконструйованого комунального закладу освіти «Солонянське навчально-виховне об'єднання «Солонянська середня загальноосвітня школа № 1 І-ІІІ ступенів – Центр позашкільної освіти» (опорний заклад) Солонянської селищної об'єднаної територіальної громади Дніпропетровської області.
«Нарешті, українці вивчили таке поняття, як інклюзивна освіта. Якщо раніше дітей з особливими потребами сором'язливо не помічали, не враховували особливості їх життя, і які вимушені були вчитися вдома та бути відрізаними від спілкування зі своїми однолітками, сьогодні ситуація абсолютно інша», - підкреслив Петро Порошенко.
Президент Петро Порошенко відвідав Дніпропетровську обласну клінічну лікарню імені І.І.Мечникова, де поспілкувався з пораненими бійцями та медичними працівниками. Глава держави також ознайомився із започаткованим проектом «Новітні ендоскопічні технології: мінімальні втручання, максимальна ефективність операцій», оглянув Центр інноваційної хірургії лапароскопічного лікування, ургентний операційний блок.
«Дуже важливо, коли ми спільно молимось Богу і просимо благословити нашу державу, яка проходить зараз величезні випробування, благословити багатостраждальний український народ і Божої допомоги, щоб наш народ виборов право мати українську православну помісну церкву»,- наголосив Глава держави.
«Є символи української нації і українського народу, які не гірше за герб, гімн, прапор, характеризують Україну і українців. Це є наша українська вишиванка. Різні орнаменти – від Закарпаття до Луганщини. Але вона є одна. Байдуже чи вона вишита мамою, чи це  принт. Але, коли ми бачимо один одного у вишиванці, ми одразу ж ідентифікуємо – то є українець, або українка», - зазначив Глава держави.
Президент Петро Порошенко ознайомився з роботою підприємства «Firefly Україна» на Дніпропетровщині.
Марина Порошенко відвідала Миколаївську область із робочою поїздкою. Дружина Президента та в.о. голови Миколаївської облдержадміністрації В'ячеслав Бонь підписали Меморандум про приєднання регіону до національного проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», який реалізується у співпраці з Міністерством освіти і науки України.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.