08.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко наполягає на підготовці Верховною Радою проекту Закону про Вищий антикорупційний суд. Глава держави підкреслив, що внесе у Парламент свій варіант цього законопроекту, якщо депутати до початку наступного тижня не запропонують такий документ.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vnese-do-parlamentu-svij-zakonoproekt-pro-vishij-a-44910

Президент Петро Порошенко підписав Указ № 409 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» 956 українкам. До відзначення представлені багатодітні матері, які виховали до восьмирічного віку п'ять і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-pochesne-zvannya-mati-geroyinya-956-ukra-44914

Петро Порошенко та Крістін Лагард скоординували підходи до створення Антикорупційного суду в Україні, з урахуванням відповідної ініціативи Глави держави, а також забезпечення ефективної діяльності антикорупційних інституцій. Співрозмовники закликали політичні сили у Верховній Раді України продемонструвати виключну відповідальність та об'єднатися у підтримці законопроекту щодо Антикорупційного суду для його якомога швидшого розгляду ще у цьому році.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-telefonnu-rozmovu-z-direktorom-rozporyadnik-44918

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.