31.12.17

Президент підписав Закон про Державний бюджет України на 2018 рік

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України №2246-VIII «Про Державний бюджет України на 2018 рік», прийнятий Верховною Радою 7 грудня.
Напередодні Нового Року Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко відвідав військовослужбовців, які проходять лікування у Центральному клінічному госпіталі Міністерства оборони України та звільнених з полону 27 грудня, які перебувають на реабілітації у військовому шпиталі.
Перемовини про звільнення українських воїнів та патріотів, які залишилися в полоні бойовиків продовжуються і вже 10 січня відбудеться їх новий раунд. Про це Президент Петро Порошенко повідомив під час спілкування зі звільненими з полону бійцями Збройних Сил, яких Глава держави відвідав у Центральному клінічному госпіталі Міністерства оборони України.
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 2233-VIII «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» та Закон України № 2245-VIII«Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році». Відповідні Закони входять до бюджетного пакету законодавчих актів.
Документом продовжується на один рік строк дії мораторію на продаж чи відчуження іншим способом земель сільськогосподарського призначення.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.