29.12.17

Сільській медицині в Україні бути - Президент підписав Закон «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Одеської області Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості». Глава держави взяв участь в урочистому відкритті  відділення невідкладної медичної допомоги з кабінетом телеметричного консультування і діагностування в селищі Окни.
Президент Петро Порошенко повідомив, що дав доручення негайно відновити переговори з РФ щодо повернення тих, хто в Росії і тих, хто знаходиться  в заручниках на окуповані території. «Ми не можемо їх ні зрадити, ні забути», - підкреслив Петро Порошенко під час робочої поїздки на Одещину.
Документ Глава держави назвав одним із важливих у реформуванні сфери охорони здоров'я, адже ситуація в галузі «не може далі залишатися такою, як вона є зараз». Петро Порошенко зазначив, що влада змінюватиме її рішучими кроками.
Президент Петро Порошенко під час робочої прїздки до Одеської області відвідав родину Біленків у селищі Окни Одеської області, на базі якої у грудні 2017 року створено дитячий будинок сімейного типу в житлі. Президент вручив родині сертифікат та ключі від нового будинку.
Під час робочої поїздки на Одещину Президент Петро Порошенко наголосив на важливості для України рішення Стокгольмського арбітражу,  згідно з яким задоволені вимоги НАК «Нафтогаз України» у справі проти російського «Газпрому». Він підкреслив, що відповідно до цього рішення ціна на газ знижується більш ніж на 130 доларів за 1 тис. куб. метрів, у порівнянні з «абсолютно злочинним контрактом, який був підписаний у 2009 році».
Україна завершує 2017 рік низкою важливих  досягнень і успіхів у впровадженні реформ. Про це сказав Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Одеської області.
В ході робочої поїздки до Одеської області Президент Петро Порошенко зустрівся з Маяківською сільською об'єднаною територіальною громадою, до якої внаслідок децентралізації увійшли 3 громади: Маяківська сільська рада Біляївського району, Надлиманська сільська рада Овідіопольського району та Удобненська сільська рада Білгород-Дністровського району. Під час зустрічі Глава держави привітав місцевих мешканців із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим і вручив 7 сертифікатів на соціальне житло.
Петро Порошенко висловив впевненість, що наступного року буде завершено будівництво всієї траси «Одеса-Рені» і це дозволить значно підвищити транспортний, економічний та туристичний потенціал цілого регіону. «Ми показуємо як мрії втілюються в життя», - підсумував Президент. 
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.