19.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко прибули до палацу «Белейн», де їх зустрів Президент Португалії Марсело Ребелу ді Соза.

http://www.president.gov.ua/news/u-lisaboni-rozpochalasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-po-45098

Президент України Петро Порошенко звернувся до Голови Верховної Ради України Андрія Парубія щодо прийнятих парламентом законів України «Про Державний бюджет України на 2018 рік» та «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році». Глава держави направив відповідний лист Голові Парламенту, повідомив Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук. 

http://www.president.gov.ua/news/vitalij-kovalchuk-prezident-proponuye-parlamentu-skasuvati-z-45102

«Хотів висловити надію, що наша ефективна співпраця зможе допомогти провести рішення про запровадження класичної миротворчої місії Ради безпеки Організації Об'єднаних Націй, мандат якої буде розповсюджуватися на всю окуповану територію», - сказав Петро Порошенко під час спільної з Президентом Португалії Марсело Ребелу ді Соза зустрічі з представниками ЗМІ у Ліссабоні за підсумками переговорів.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-spodivayetsya-sho-efektivna-spivpracya-z-portugaliy-45106

«Ми пропонуємо, щоб на базі «Антонова» ми розробили спільний проект по виготовленню пожежних літаків. Впевнені в тому, що це підвищить безпеку в Португалії і буде дуже вдалим і ефективним проектом нашої співпраці», - заявив Глава Української держави під час зустрічі з журналістами за результатами переговорів із Президентом Португалії Марсело Ребелу ді Соза та українсько-португальських переговорів.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zaproponuvala-portugaliyi-uchast-u-proekti-budivnic-45110

У присутності Президена України Петра Порошенка та Прем'єр-міністра Португалії Антоніу Кошти було підписано низку документів.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-portugaliya-pidpisali-nizku-dokumentiv-pro-dvost-45114

Під час офіційного візиту Президента України до Португалії було підписано Меморандум про взаєморозуміння у сферах енергоефективності, відновлюваної енергетики та альтернативних видів палива між Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України та Національним директоратом енергетики та геології Португальської Республіки. 

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-portugaliya-pidpisali-memorandum-pro-vzayemorozu-45118

У рамках офіційного візиту Президента України П.Порошенка до Португальської Республіки відбулася зустріч Глави Української держави з Головою Асамблеї Португалії Едуарду Родрігешем.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-golovoyu-asambleyi-portugaliyi-45122

Під час перебування у Португалії Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною відвідав центр паломництва «Фатіма». Президентське подружжя помолилось за мир в Україні у Храмі Пресвятої Богородиці Розарія та поклали квіти до могил свідків явлення Пресвятої Богородиці. Петро та Марина Порошенко також встановили свічки біля Каплиці явлення Пресвятої Богородиці.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pomolivsya-za-mir-v-ukrayini-u-centri-palomnictva-45126

У рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Португальської Республіки відбулася зустріч Глави Української держави з Прем'єр-міністром Португалії Антоніу Коштою.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-premyer-ministrom-portugaliyi-45130

«Ми сьогодні підписуємо три надзвичайно важливих угоди, включаючи Угоду про співпрацю в культурній сфері, Угоду про співпрацю в енергоефективності, використовуючи значний досвід Португалії в цій сфері і забезпечуючи енергонезалежність України», - сказав Петро Порошенко та зазначив, що енергонезалежність є одним з пріоритетів в розвитку нашої країни.

http://www.president.gov.ua/news/mi-budemo-rishuche-pidtrimuvati-rozvitok-nashoyi-ekonomichno-45134

18 грудня у рамках офіційного візиту Президента України до Португалії Перша леді Марина Порошенко зустрілася із дітьми з української громади та разом з ними вписали нові сторінки в національному проекті «Книга Миру».

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-prezentuvala-knigu-miru-v-portugaliyi-45138

Президент України звернув увагу законодавців на невідповідність таких рішень зобов'язанням, взятим Україною при вступі в Світову організацію торгівлі та підписанні Угоди про асоціацію з Європейським Союзом і просить Верховну Раду усунути неузгодженості, зокрема щодо термінів застосування особливостей оподаткування операцій із сільськогосподарською продукцією.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-podilyaye-sturbovanist-agrariyiv-polozhennyam-45142

У Лісабоні Президент Петро Порошенко зустрівся з українською громадою Португалії. Під час спілкування Глава держави висловив переконання, що українці, які проживають в Португальській Республіці стали вагомою силою впливу в цій країні.

http://www.president.gov.ua/news/zavdyaki-i-vashij-poziciyi-stalo-mozhlivim-rishennya-pro-viz-45146

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з українською громадою Португалії зазначив, що на Cамітах Україна-ЄС та Східного партнерства українська сторона поставила амбітні завдання, зокрема забезпечити митний та цифровий союз, єдиний авіаційний простір. «Сьогодні ми чітко поставили питання, щоб було пряме авіасполучення, бажано лоукост, між Лісабоном і Києвом. І щоб ми підвищили рівень соціального захисту українців, які працюють в Португалії», - розповів він.

http://www.president.gov.ua/news/mizh-kiyevom-ta-lisabonom-maye-buti-pryame-aviacijne-spoluch-45150

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з українською громадою Португалії зазначив, що за останні три роки в країні було проведено низку важливих реформ, відновлено армію.

http://www.president.gov.ua/news/mi-zrobimo-vse-shob-ukrayinskij-narod-povernuvsya-do-svoyeyi-45154

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.