07.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

За три з половиною роки збройного протистояння з російським агресором українське воїнство, волонтери, весь український народ зберегли свободу нашої держави. Збройні Сили України та інші силові підрозділи міцно тримають оборону на Сході нашої держави. Тому дедалі більшу ставку ворог робить на те, щоб бити в спину, підривати зсередини і дестабілізувати ситуацію в Україні і в Москві не шкодують на це ні сил, ні грошей. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-armiya-ne-dlya-togo-trimaye-front-shobi-vorog-orud-44870

Глава держави особливо підкреслив необхідність створення гідних умов розміщення та проживання військовослужбовців. Він наголосив, що разом зі створенням нової армії та відновленням бойової спроможності війська, одним з його головних пріоритетів є забезпечення достойних соціальних умов для військовослужбовців.

http://www.president.gov.ua/news/za-dva-roki-25-tisyach-ukrayinskih-vijskovih-iz-nametiv-ta-r-44874

«Ми переговорили з Міністром оборони, знайшли можливості і тим, хто цього року воював в зоні АТО буде виплачена одноразова грошова премія. Тим, хто був на першій лінії – ми домовились, по 5 тис. грн., тим, хто на другій лінії – по 3 тис. грн. І будемо продовжувати роботу над підвищенням рівня соціального захисту українських військовослужбовців», - повідомив Глава держави під час відвідання Міжнародного центра миротворчості та безпеки на Львівщині.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vijskovi-sho-v-comu-roci-voyuvali-v-zoni-ato-44878

Під час робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко передав воїнам Збройних Сил України сертифікати на 40 одиниць медичних машин «Хаммер».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-peredav-vijskovim-sertifikati-na-40-medichnih-mash-44882

«Наші Збройні Сили – воїни миру, які встали на шляху російських військ, захистили Україну і східний кордон усього європейського континенту. Наші Збройні Сили – воїни честі, для яких обов'язок та присяга – понад усе. Наші Збройні Сили – воїни мужності, безстрашні професіонали військової справи», - сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на урочистих заходах з нагоди Дня Збройних Сил України у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Львівщині.

http://www.president.gov.ua/news/nashi-zbrojni-sili-voyini-miru-yaki-stali-na-shlyahu-rosijsk-44886

Під час урочистостей з нагоди Дня Збройних Сил України у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Львівщині Президент Петро Порошенко вручив українським воїнам високі державні нагороди та присвоїв військові звання.

http://www.president.gov.ua/news/z-nagodi-dnya-zbrojnih-sil-ukrayini-prezident-nagorodiv-vijs-44890

Президент Петро Порошенко на нараді з медиками Львівщини подякував ініціативній групі, яка у дуже кроткий термін розробила і концепцію, і проект Закону України «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості», а також народним депутатам, які проголосували за цей документ. Глава держави наголосив, що підпише Закони про медичну реформу та якість сільської медицини найближчим часом.

http://www.president.gov.ua/news/zakoni-pro-medichnu-reformu-ta-silsku-medicinu-budut-pidpisa-44894

Під час робочої поїздки на Львівщину Президент Петро Порошенко ознайомився із продукцією підприємства ПрАТ «Концерн Електрон», який виробляє електробуси. Петро Порошенко проїхався містом першим в Україні електробусом «Електрон», а також поспілкувався з львів'янами.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-na-lvivshini-oznajomivsya-iz-pershim-v-ukrayini-el-44898

Президент Петро Порошенко відвідав прем'єрний показ художнього фільму «Кіборги». Глава держави подякував творчому колективу, який створював фільм, та привітав присутніх із Днем Збройних Сил України. Петро Порошенко також вручив орден «За заслуги» ІІІ ступеня режисеру-постановнику фільму «Кіборги» Ахтему Сеітаблаєву.

http://www.president.gov.ua/news/nazva-kiborgi-stala-sinonimom-muzhnosti-stijkosti-i-patrioti-44902

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.