14.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко та Президент Польщі Анджей Дуда на Харківщині вшанували пам'ять жертв тоталітарного режиму. Лідери держав встановили вінки до Меморіалу та вшанували хвилиною мовчання пам'ять жертв тоталітаризму.

http://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-polshi-na-harkivshini-vshanuvali-pamy-45014

Розпочалася зустріч Президента України Петра Порошенка та Президента Польщі Анджея Дуди. Після зустрічі у форматі віч-на-віч відбудуться українсько-польські переговори у розширеному складі.

http://www.president.gov.ua/news/u-harkovi-rozpochalasya-zustrich-prezidentiv-ukrayini-ta-pol-45018

«Ми дійшли спільної думки, що історія не повинна впливати на стратегічний характер українсько-польських відносин», - заявив Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції  з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою за підсумками переговорів.

http://www.president.gov.ua/news/istoriya-ne-povinna-vplivati-na-strategichnij-harakter-ukray-45022

Президент України Петро Порошенко подякував Президенту Республіки Польща Анджею Дуді за активну участь його країни в роботі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, яка дозволяє забезпечувати надання прозорої об'єктивної інформації для всього світу щодо подій, які відбувають на окупованих територіях на Сході України.  «Ми надзвичайно цінуємо внесок поляків у забезпечення миру на Сході», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-proponuye-zbilshiti-chiselnist-polskogo-predstavnic-45026

«Ми дуже вдячні Польщі за спільну позицію відносно «Північного потоку-2». Це є загроза не лише для енергетичної безпеки України чи Польщі. Це є загрозою для енергетичної безпеки всієї Європи. Це абсолютно політичний проект», - зауважив Глава держави під час спільної прес-конференції для представників ЗМІ за підсумками переговорів із Президентом Польщі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-spodivayus-sho-spilnij-golos-ukrayini-i-polshi-bud-45030

«Твердий голос Польщі в Раді безпеки ООН відіграє важливу роль в дискусії щодо забезпечення повернення миру на Сході України і в Криму, і забезпечення звільнення окупованих Російською Федерацією територій», - сказав Президент Петро Порошенко під час спільної прес-конференції для представників ЗМІ за підсумками переговорів із Президентом Польщі.

http://www.president.gov.ua/news/polsha-pidtrimuye-zaprovadzhennya-mirotvorchoyi-misiyi-oon-n-45034

Президент України Петро Порошенко під час спільної прес-конференції для представників ЗМІ за підсумками переговорів із Президентом Республіки Польща, наголосив, що Україна завжди може розрахувати на підтримку дружньої нам Польщі в питаннях оборони і безпеки.

http://www.president.gov.ua/news/mi-vdyachni-polshi-za-pidtrimku-nashogo-shlyahu-do-nato-petr-45038

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.