01.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Законом, зокрема передбачається збільшення видатків на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг, субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, медичну субвенцію для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам закладів охорони здоров'я.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zmini-do-derzhbyudzhetu-2017-roku-spryamo-44734

Марина Порошенко відкрила дводенну освітню конференцію «Інклюзія для всіх: освітня політика та практики, від народження до зрілого віку». У ній взяли участь майже 200 міжнародних та українських фахівців з інклюзивної освіти та представники органів влади.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-vidkrila-mizhnarodnu-konferenciyu-inklyuzi-44738

Президент Петро Порошенко зауважив, що в умовах гібридної війни держава, її Збройні Сили і спеціальні служби набувають унікального досвіду. «Служба зовнішньої розвідки України є однією з небагатьох світових розвідок, яка здатна, і цю здатність довела, проводити активні заходи», - підкреслив Президент на урочистостях з нагоди 26-ї річниці Служби зовнішньої розвідки України.

http://www.president.gov.ua/news/sluzhba-zovnishnoyi-rozvidki-ukrayini-ye-odniyeyu-z-nebagato-44742

Президент Петро Порошенко зустрівся та поспілкувався з кадетами ліцею-інтернату №23 «Кадетский корпус» з посиленою військово-фізичною підготовкою.

http://www.president.gov.ua/news/vash-vibir-vidpovidalnij-i-nelegkij-ale-pochesnij-prezident-44746

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Митного кодексу України щодо державної підтримки кінематографії в Україні» та Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо державної підтримки кінематографії в Україні».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakoni-yaki-spriyatimut-podalshomu-rozvit-44750

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про приєднання України до Регіональної конвенції про пан-євро-середземноморські преференційні правила походження», схвалений Верховною Радою України 8 листопада 2017 року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-yakij-spriyatime-posilennyu-torgove-44754

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.