16.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко позитивно оцінив результати роботи Міністерства інфраструктури у році, що завершується. Такі ж здобутки відомство має демонструвати і надалі, переконаний він.

http://www.president.gov.ua/news/u-2017-mu-minifrastrukturi-prodemonstruvalo-efektivnu-robotu-45050

Президент Петро Порошенко провів зустріч із Головою Європейської комісії «За демократію через право» (Венеційської комісії) Джанні Букіккіо. Співрозмовники обговорили питання співпраці України із Венеційською комісією, формування Верховного Суду та створення Антикорупційного суду.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-iz-golovoyu-venecijskoyi-45054

Президент Петро Порошенко повідомив, що внесе на розгляд Верховної Ради проект Закону про Антикорупційний суд. «Наступного тижня я внесу зазначений законопроект на розгляд Верховної Ради, якщо Верховна Рада розблокує і дасть можливість його зареєструвати», - заявив Глава держави під час виступу на заході з нагоди початку роботи нового Верховного Суду.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-nastupnogo-tizhnya-vnese-na-rozglyad-verhovno-45058

«Сьогодні вже ні в кого не виникає сумнівів, що такі принципи як верховенство права, компетентність, незалежність та неупередженість, і, безумовно, відповідальність – є основою не тільки справедливого суду, але є основою правової держави – правової держави Україна. Незалежний суд є гарантією нашого суверенітету», - сказав Глава держави під час виступу з нагоди початку роботи нового Верховного Суду.

http://www.president.gov.ua/news/nezalezhnij-sud-ye-garantiyeyu-nashogo-suverenitetu-preziden-45062

«Я ще раз дякую всім тим, хто доклав шалених зусиль, щоб сьогоднішній день був можливий, щоб сьогодні ми з вами дали старт роботі нового Верховного Суду. Щоб разом розпочали нову історію правосуддя в нашій фантастичній країні. Це історичний день», - заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на заході з нагоди початку роботи нового Верховного Суду.

http://www.president.gov.ua/news/kozhen-iz-vas-na-liniyi-rozmezhuvannya-mizh-spravedlivistyu-45066

Президент Петро Порошенко наголосив, що у боротьбі за відновлення територіальної цілісності і збереження незалежності Україну зараз підтримує увесь світ. «Ми маємо міцних, надійних, вірних союзників у світі», - підкреслив він.

http://www.president.gov.ua/news/mi-mayemo-nadijnih-i-virnih-soyuznikiv-prezident-pro-prodovz-45070

Президент Петро Порошенко взяв участь в церемонії присвоєння Окремому Київському полку Президента України почесного найменування імені гетьмана Богдана Хмельницького, вручив Бойовий Прапор підрозділу. Глава держави також взяв участь у приведенні до військової присяги молодого поповнення полку.

http://www.president.gov.ua/news/vi-gidno-vikonuyete-zavdannya-iz-zahistu-ukrayini-glava-derz-45074

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.