02.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ №397/2017 «Про відзначення 80-річчя від дня народження В'ячеслава Чорновола». Указом передбачено проведення низки урочистих, меморіальних та просвітницьких заходів, підтримку державними органами ініціатив громадськості щодо вшанування пам'яті та популяризації постаті В'ячеслава Чорновола.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-vidznachennya-80-richchya-vid-dn-44762

Президент Петро Порошенко наголошує на неприпустимості міжвідомчих конфліктів. За його словами, здорове суперництво, цивілізовану конкуренцію, чесне змагання вітатимуть і Президент, і суспільство. А от конфлікти, сварки, інтриги та ворожнеча є абсолютно неприйнятними, бо йдуть на користь лише спільному ворогу – злочинності і корупції.  

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-mizhvidomchi-konflikti-prokuraturi-suspilstvo-44766

Під час урочистостей з нагоди Дня працівників прокуратури, Президент Петро Порошенко зазначив, що процес реформування органів прокуратури України має досить тривалу історію. «Реформа прокуратури – найважливіше зобов'язання, яке наша держава взяла ще в 1995 році перед Радою Європи. В 1996 році ці зобов'язання увійшли до нашої Конституції. З того часу ПАРЄ, інші європейські інституції не втомлювалися нагадувати про необхідність реформування. Та якщо раніше про цю реформу тільки говорили, то ми з вами перейшли від слів до діла і, нарешті, втілюємо цю реформу в життя», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/mi-perejshli-vid-sliv-do-spravi-i-reformuyemo-prokuraturu-pr-44770

Президент Петро Порошенко відзначив ефективність роботи прокуратури у питанні повернення до державного бюджету десятків мільярдів коштів, викрадених за попередньої влади. Ці кошти, разом із впровадженням реформ у різних галузях, дозволяють державі реалізовувати багато проектів із розвитку сільської медицини, будівництва житла для військових, доріг, розвитку інфраструктури.

http://www.president.gov.ua/news/zavdyaki-vashij-efektivnij-i-samoviddanij-roboti-do-derzhbyu-44774

Під час урочистого зібрання до Дня працівників прокуратури, Президент Петро Порошенко вручив Генеральному прокурору України Юрію Луценку новий прапор відомства. Глава держави підписав Указ «Про символіку Генеральної прокуратури України», яким затверджується нова емблема та прапор Генеральної прокуратури України, а також порядок їх використання.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-generalnomu-prokuroru-ukrayini-novij-prapo-44778

«Зараз ми твердо тримаємо курс на євроатлантичну інтеграцію і навіть не сумнівайтеся, що вже в дуже скорому досяжному майбутньому в Україні точно пройдуть референдуми – референдум і про вступ до НАТО, і я переконаний, що народ України підтримає таку мою ініціативу, і про членство в Євросоюзі», - заявив Глава держави під час виступу на урочистостях з нагоди Дня працівників прокуратури.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vpevnenij-sho-ukrayinci-pidtrimayut-na-referendumi-44782

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками бізнесу підписав Закон «Про захист прав учасників кримінального провадження під час досудового розслідування», який був підготовлений Урядом і прийнятий Парламентом.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-zaboronu-maski-shou-vlada-svoyu-44786

«Бюро має стати не спецназом, не «прослушкою», не штурмовиками, а має стати інтелектуальним центром, робота якого базуватиметься на використанні сучасних ризик-орієнтованих методів кримінального аналізу. Бо саме це виявляє реальні та потенційні правопорушення в економічній сфері», - наголосив Президент під час зустрічі з представниками ділових кіл.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-derzhbyuro-finansovoyi-bezpeki-maye-stati-ne-specn-44790

«Ми повинні шукати нестандартні, нетривіальні рішення для стимулювання інвестицій та прискорення економічного зростання. Є ідея, і ми хочемо винести її на широке громадське обговорення. Ви сьогодні станете першими, кому презентують довгоочікуваний проект Закону щодо запровадження податку на виведений капітал», - сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками ділових кіл.

http://www.president.gov.ua/news/zaprovadzhennya-podatku-na-vivedenij-kapital-stimulyuvatime-44794

«Дякую вам за неупереджену і об'єктивну оцінку цих змін щодо настроїв інвесторів», - зазначив Глава держави під час зустрічі з представниками ділових кіл та зауважив, що регулярні опитування Європейської бізнес-асоціації та Американської торгівельної палати свідчать, що зміни в Україні стають відчутним для бізнес-середовища.

http://www.president.gov.ua/news/zmini-v-ukrayini-stayut-vidchutni-dlya-biznesa-i-mi-stayemo-44798

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною завітали до театру ім. Івана Франка та взяли участь у ювілейному вечорі народної артистка України, Героя України Ади Роговцевої. Президент вручив актрисі Державну премію України імені Олександра Довженка за 2017 рік.

http://www.president.gov.ua/news/ya-shaslivij-tim-sho-nam-poshastilo-zhiti-v-epohu-adi-rogovc-44802

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.