23.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення зміни до пункту 16 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-prodovzhennya-pidtrimki-teler-45186

Як і сто років тому, наша сьогоднішня боротьба точиться за нашу європейськість. Як і сто років тому, багато хто у світі не виніс уроків з минулого і продовжує небезпечні маневри навколо граблів з написом «загравання з Росією» та «умиротворення агресора». Як і сто років тому, перед Україною ніхто не розстеляє червону килимову доріжку з написом «євроінтеграція». Нашу з вами свободу і європейськість нам з вами зараз доводиться виборювати. Місія українського дипломата – боронити добре ім'я своєї держави і свого народу, доносити до світу правду про те, за що Україна бореться і чому-небудь українська боротьба так важлива для інших, для всього світу. Бо ми боремося не лише за наш суверенітет, територіальну цілісність і незалежність. Ми боремося за свободу, за демократію в усьому світі.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-petra-poroshenka-na-urochistostya-45190

Президент підкреслив, що недооцінки дипломатичного фронту – Україна більше ніколи не допустить. «Наші з вами перемоги на цьому фронті є дійсно беззаперечними. А підтримка України, її незалежності, на міжнародній арені сьогодні є безпрецедентною з точки зору історії і правди», - зазначив він.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pro-robotu-ukrayinskih-diplomativ-nashu-svobo-45194

«Місія українського дипломата – боронити добре ім'я своєї держави і свого народу, доносити до світу правду про те, за що Україна бореться і чому українська боротьба так важлива для інших, для всього світу. Бо ми боремося не лише за наш суверенітет, територіальну цілісність і незалежність. Ми боремося за свободу, за демократію в усьому світі», - зазначив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/misiya-ukrayinskogo-diplomata-boroniti-dobre-imya-svoyeyi-de-45198

Експерти презентували Президенту Петру Порошенку проект закону про Антикорупційний суд, який буде направлено до Верховної Ради. «Я, як Президент, продемонстрував політичну волю. Ми це вносимо. Для мене ключова позиція щодо врахування висновків Венеціанської комісії. При чому не допускаємо жодних політичних тисків ні від кого, і об'єктивне законодавство має бути якнайшвидше проголосоване у Верховній Раді», - наголосив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/eksperti-prezentuvali-prezidentu-zakonoproekt-pro-antikorupc-45202

Глава держави провів зустріч з керівництвом НАК «Нафтогаз України» Андрієм Коболєвим, під час якої привітав з визначною перемогою. «Сьогодні був зроблений величезний внесок в енергетичну безпеку нашої держави», - сказав Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/sogodni-buv-zroblenij-velicheznij-vnesok-v-energetichnu-bezp-45206

Співрозмовники обговорили загострення ситуації на Донбасі через збільшення кількості обстрілів з боку російських бойовиків та  безвідповідальне виведення російських офіцерів зі складу Спільного центру з контролю і координації режиму припинення вогню на Донбасі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-derzhsekretare-45218

Президент України Петро Порошенко провів телефонну розмову з Канцлером ФРН Ангелою Меркель. Петро Порошенко та Ангела Меркель наголосили на важливості імплементації рішень, які призведуть до звільнення українських заручників до кінця року.

http://www.president.gov.ua/news/rishennya-pro-zvilnennya-ukrayinskih-zaruchnikiv-mayut-buti-45222

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.