25.12.17

Звернення Президента України з нагоди святкування Різдва Христового за григоріанським календарем

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Вифлеємська зоря сповістила своїм сяйвом про народження Сина Божого, подарувала людству надію на перемогу добра над злом, правди над несправедливістю. Сьогодні наш народ демонструє усьому світові дивовижну силу волі, дає гідну відсіч ворогові, який прагне знищити соборність та незалежність Української держави, спільними зусиллями будує європейську країну.
Вперше як державне свято ми відзначаємо Різдво Христове за григоріанським календарем – разом із більшістю усього християнського світу, спільно із Європою. Як писав святий апостол Павло, ми, християни, – «одне тіло, один дух, один Господь, одна віра і одне хрещення». Нехай наша духовна праця та щирі молитви і надалі утверджують нетлінні християнські цінності. Хай завжди буде з нами і нашою улюбленою країною наш Господь!
Президент Петро Порошенко у зверненні до українців зауважив, що нині вперше як державне свято наша країна відзначає Різдво Христове за григоріанським календарем – разом із більшістю усього християнського світу, спільно із Європою. Водночас, Президент наголосив, що жодним чином ніхто не зазіхає на давню добру традицію святкувати Різдво 7 січня, яка шанується та поважається.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.