28.12.17

Україна приєдналася до Міжнародного агентства з відновлювальних джерел енергії

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про приєднання України до Статуту Міжнародного агентства з відновлювальних джерел енергії (IRENA)».
27 грудня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Дніпропетровську область, де відкрила перший Інклюзивно-ресурсний центр (ІРЦ) в Україні.
«Як Верховний Головнокомандувач, як Президент буду робити все можливе, щоб повернути кожного воїна. Сьогодні ми з вами всі маємо об'єднатися, щоб вирвати тих, хто залишився там. Ми маємо це зробити, ми маємо забезпечувати міжнародний тиск. Все зробимо для того, щоб витягнути хлопців якомога швидше. Сьогодні ви тут. Нас більше. Ми сильніше. Ми переможемо», - наголосив Президент.
«Це великий день. Він також символізує низку важливих перемог, яких ми досягли і досягнемо. Те, що ми зробили за ці три роки. Друзі, ви повертаєтесь в іншу країну – вільну, демократичну, реформовану, з твердою надією в те, що у все у нас буде добре», - сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі звільнених з ворожого полону українських військових на летовищі у Харкові.
Президент Петро Порошенко подякував Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель та Президенту Франції Еммануелю Макрону за допомогу у звільненні українських заручників з полону.
«І затремтіло серце сьогодні, коли Ірина Геращенко, уповноважений Президента (представник Президента у Тристоронній контактній групі з питань мирного врегулювання ситуації на Донбасі – ред.), яка була в Горлівці, на окупованій території, дістала український прапор і в Горлівці зазвучало багатоголосе: «Слава Україні!» і почули відповідь: «Героям слава!», - розповів Петро Порошенко.
«Українські заручники залишаються і в країні-агресорі – Російській федерації. І ми будемо боротися за те, щоб Роман Сущенко, Олег Сенцов і решта, хто перебуває в РФ і в окупованому Криму якомога швидше були звільнені», - підкреслив Глава держави.
«Сьогодні знаменний день. Задля таких днів – варто жити. Сьогодні ми з вами здійснили чудо – 74 українця повернулися додому нашими з вами зусиллями», - сказав Президент Петро Порошенко після прибуття до Києва разом зі звільненими полоненими, де їх зустрічали родини та громадяни, які приїхали підтримати звільнених українців.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.