05.12.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко подякував Уряду та Прем'єр-міністру за підтримку його ініціативи щодо підняття мінімальної заробітної плати до 4100 гривень і врахування відповідних пропозицій у проекті Державного бюджету на 2018 рік. Глава держави зауважив, що звернувся з листом до Кабінету Міністрів і запропонував наступного року вийти на відповідний рівень мінімальної зарплати. 

http://www.president.gov.ua/news/mi-zmozhemo-pidnyati-minimalnu-zarobitnu-platu-do-4100-grive-44822

Президент Петро Порошенко наголошує, що в цілому процес добровільного об'єднання територіальних громад слід точно визнати успішним і «вигоду від децентралізації отримують не лише великі міста та обласні центри». Глава держави також висловив сподівання, що Верховна Рада ухвалить Державний бюджет на 2018 рік, що передбачає подальше збільшення чинної доходної бази місцевих бюджетів.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ochikuye-u-2018-roci-zrostannya-byudzhetiv-obyedna-44826

«Ми говоримо про деконцентрацію сфери земельних відносин. Деконцентрація – це є синонім децентралізації, її складова частина. Завершується робота над законопроектом, згідно якого об'єднані територіальні громади, наголошую – саме і тільки об'єднані – ще один потужний стимул, мають негайно отримати право розпорядження державною землею», - заявив Глава держави на ІІ Всеукраїнському форумі об'єднаних громад «Ініціативи, що змінюють життя».

http://www.president.gov.ua/news/obyednani-gromadi-mayut-otrimati-pravo-rozporyadzhennya-derz-44830

Президент Петро Порошенко закликав представників об'єднаних територіальних громад створювати умови для розвитку малого та середнього бізнесу на своїх територіях та шукати шляхи для залучення інвестицій.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-mozhlivosti-rozvitku-malogo-ta-serednogo-biznesu-v-44834

У рамках проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації», до реалізації якого Чернігівщина долучилася у квітні, облаштовано перші Медіатеки. Наразі вже шість навчальних закладів області мають такі бібліотеки нового зразка, створені за проектом Фонду.

http://www.president.gov.ua/news/na-chernigivshini-marina-poroshenko-vidkrila-pershi-mediatek-44842

Президент України Петро Порошенко прийняв Президента і Виконавчого директора американської компанії General Electric Transportation Рафаеля Сантану.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-ta-vikonavchij-direktor-general-electric-44846

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.