30.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяли участь у церемонії вшанування пам'яті жертв трагедії Бабиного Яру. У цей день 29 вересня 1941 року в окупованому нацистами Києві в Бабиному Яру почались масові розстріли мирного населення міста.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-razom-z-druzhinoyu-vshanuvali-pamyat-zhertv-traged-43650

У рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент Петро Порошенко відкрив новий міст через річку Бистриця Солотвинська на автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-10 Стрий – Чернівці – Мамалига.

http://www.president.gov.ua/news/rozbudova-dorozhnoyi-infrastrukturi-ye-odnim-iz-prioritetiv-43654

У рамках робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент Петро Порошенко ознайомився з ходом виконання ремонту автомобільної дороги Н-10 (Стрий – Чернівці – Мамалига).

http://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-hodom-vikonannya-remontu-avtomobiln-43658

Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті нового виробництва з виготовлення кабельних мереж для автомобільної індустрії концерну «LEONI» під час робочої поїздки до Івано-Франківської області.

http://www.president.gov.ua/news/v-ukrayini-viroblyayut-komplektuyuchi-dlya-providnih-svitovi-43662

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Івано-Франківської області висловив переконання, що наступного тижня Верховною Радою буде проголосовано низку кодексів та рішення щодо пенсійної реформи.

http://www.president.gov.ua/news/novij-verhovnij-sud-zabezpechit-zahist-prava-na-spravedlivis-43666

У Івано-Франківську, під час робочої поїздки, Президент Петро Порошенко відвідав новозбудований футбольний стадіон для дитячо-юнацького та аматорського футболу та вручив нагороди переможцям та призерам турніру «Кубок Хет-трик Арена».

http://www.president.gov.ua/news/duzhe-vazhlivo-shob-u-kozhnij-shkoli-buv-futbolnij-majdanchi-43670

«Нам потрібно об'єднати наш потенціал і вийти на абсолютно чіткі і правильні рішення щодо захисту лісів України і захисту лісів Карпат», - наголосив Президент Петро Порошенко під час наради з питань удосконалення державної політики у сфері лісового та мисливського господарства в ході робочої поїздки до Івано-Франківської області.

http://www.president.gov.ua/news/sogodni-ye-vsi-zakonni-pidstavi-dlya-zahistu-lisovih-ugid-uk-43674

Президент Петро Порошенко наголосив на важливості стратегічного бачення розвитку сфери управління лісовим та мисливським господарством. «На законодавчому рівні необхідно врегулювати питання стимулювання розвитку вітчизняної деревообробки з виготовленням продукції з високою доданою вартістю», - зазначив Президент. Водночас, він підкреслив, що темпи розвитку галузі не відповідають вимогам часу.

http://www.president.gov.ua/news/lisova-promislovist-maye-stvoryuvati-visokij-obsyag-dodanoyi-43678

Президент зазначив, що готовий підтримати спеціальну програму, якщо така необхідна, задля розвитку зазначеного напрямку. «Якщо потрібна національна програма екологічного туризму – чекаю пропозицій. І на рівні урядовому, і на рівні законодавчому ми це питання можемо швидко вирішити. І це умови для того, щоб захистити природнє середовище через формат національного парку», - сказав він.

http://www.president.gov.ua/news/mayemo-spriyati-i-pidtrimuvati-rozvitok-ekologichnogo-turizm-43682

«Хотів би, щоб опрацювали (питання, що пов'язане – ред.) з лихом, яке було викликане будівництвом Керченського мосту, і підготували відповідний позов до відповідних міжнародних структур», - зазначив Глава держави

http://www.president.gov.ua/news/prezident-doruchiv-pidgotuvati-pozov-proti-rosiyi-shodo-nega-43686

«Це абсолютно чітка моя позиція – досить. Люди мають відчути, що в нас не просто припинилися незаконні рубки, а й дуже активно ведеться відновлювальна робота (із відновлення лісів – ред.)», - підкреслив Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vashi-parasolki-zakincheni-ti-hto-zbirayetsya-43690

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.