29.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Петро Порошенко привітав Федерального канцлера Ангелу Меркель з перемогою її політичної сили на парламентських виборах, які відбулися в Німеччині 24 вересня. Співрозмовники також обмінялися думками щодо розвитку ситуації на Донбасі та стану імплементації Мінських домовленостей. Зокрема, було скоординовано підходи щодо реалізації ініціативи з розгортання миротворчої операції ООН на території окупованої частини Донбасу та неконтрольованої ділянки українсько-російського кордону.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-telefonnu-rozmovu-z-federalnim-kanclerom-ni-43618

Влада здійснювала і здійснюватиме кроки на посилення значення української мови в житті суспільства та наповнення реальним змістом державного статусу української мови, заявив Президент Петро Порошенко під час наради з працівниками освіти напередодні їх професійного свята.

http://www.president.gov.ua/news/vpevneno-napovnyuyemo-realnim-zmistom-derzhavnij-status-ukra-43622

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з працівниками освіти повідомив про заплановане подальше підвищення заробітної плати вчителів у 2018 році.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-v-nastupnomu-roci-planuyetsya-podalshe-pidvis-43626

Президент Петро Порошенко наголошує, що новий Закон «Про освіту» повністю відповідає європейським практикам, і він, як Глава держави, завжди пильнуватиме дотримання прав всіх громадян України, в тому числі і права національних меншин на вільне використання рідної мови.

http://www.president.gov.ua/news/stavlennya-ukrayini-do-dotrimannya-prav-nacionalnih-menshin-43630

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з працівниками освіти підкреслив, що Закон «Про освіту», який сьогодні набув чинності, відкриває шлях до довгоочікуваної системної реформи освіти.

http://www.president.gov.ua/news/zakon-pro-osvitu-vidkrivaye-shlyah-do-dovgoochikuvanoyi-sist-43634

Потрібно докласти чимало зусиль, щоб роз'яснити свою позицію нашим європейським партнерам, на сам перед сусідам. Довести їм та всім європейським структурам, що мовна стаття українського освітнього закону повністю відповідає європейським практикам. І дуже важливо, щоб в цій дискусії ми чули один одного. Ми їх чули, але й вони обов'язково чули нас. Новий Закон про освіту повинен нас не віддалили від Європи, в жодному разі, а навпаки – наблизити.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-zustrichi-z-pracivnikami-osvit-43638

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.