14.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ про призначення Єгора Божка Головою Служби зовнішньої розвідки України. Глава держави представив колективу СЗР України нового керівника.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-priznachiv-yegora-bozhka-golovoyu-sluzhbi-zovnishn-43246

Сторони обговорили перспективи виконання Меморандуму про економічну та фінансову політику в контексті надання чергового траншу Україні в рамках програми Механізму розширеного фінансування.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-pershim-zastupnikom-direktor-43250

«Ми здатні стримувати російського агресора, який має найсильнішу армію на континенті, яка за чисельністю в п'ять разів більша за нашу, а військовий бюджет якої у окремі роки перевищував наш у 16 разів», - сказав Президент Петро Порошенко під час засідання Ради національної безпеки і оборони.

http://www.president.gov.ua/news/mi-zdatni-strimuvati-rosijsku-armiyu-prezident-pid-chas-zasi-43254

Співрозмовники обговорили діяльність СММ ОБСЄ та потреби зміцнення оперативної роботи Місії. Петро Порошенко звернувся до Генерального секретаря з проханням сприяти наданню СММ нового технічного оснащення. Сторони скоординували також підходи щодо розміщення миротворчої місії ООН на всій території окупованого Донбасу.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-prijnyav-novopriznachenogo-generalnogo-se-43258

Сьогодні Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба спільно з народним депутатом України Ганною Гопко презентували для представників посольств та міжнародних організацій Національну стратегію реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017 – 2026 роки. Презентація відбулася у Комітеті закордонних справ Верховної Ради за підтримки Національного офісу реформи деінституцалізації і пройшла під гаслом «Краще майбутнє для дітей України».

http://www.president.gov.ua/news/zaluchennya-mizhnarodnih-partneriv-dopomozhe-realizuvati-ref-43262

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.