10.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Закон України №2146-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування доходів нерезидентів-інвесторів у цінні папери», прийнятий Верховною Радою 7 вересня 2017 року.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-spryamovanij-na-pokrashennya-invest-43162

Народна артистка України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, Герой України Ада Роговцева отримала премію імені Олександра Довженка 2017 року за видатний внесок у розвиток українського кіномистецтва.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidznachiv-artistku-adu-rogovcevu-premiyeyu-imeni-43182

В рамках робочої поїздки Президент Петро Порошенко проінспектував хід реконструкції автомобільних доріг у Вінницькій області.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proinspektuvav-hid-rekonstrukciyi-avtomobilnih-dor-43186

У рамках робочої поїздки до Вінницької області Президент Петро Порошенко відвідав одну з військових частин Національної гвардії України.  Під час зустрічі з особовим складом Глава держави від імені українського народу подякував нацгвардійцям за мужність у захисті країни від російської агресії.

http://www.president.gov.ua/news/vashi-profesionalizm-patriotizm-ta-muzhnist-budut-zmicnyuvat-43190

Під час робочої поїздки до Вінницької області Президент Петро Порошенко відвідав одну з військових частин Національної гвардії та відзначив державними нагородами військових.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vruchiv-derzhavni-nagorodi-vijskovim-nacionalnoyi-43194

Президент Петро Порошенко наголошує, що влада докладатиме зусиль задля повернення престижу лікарської праці та достойної оцінки роботи лікарів. Під час робочої поїздки до Вінницької області Глава держави разом з дружиною Мариною Порошенко відвідав Калинівську центральну районну лікарню. Президент оглянув відремонтований корпус лікарні.

http://www.president.gov.ua/news/pracya-likarya-maye-buti-dostojno-ocinena-derzhavoyu-prezide-43198

«Я не відчуваю тут себе гостем, бо я тут вдома. І дуже дякую всім, хто створює саме таку атмосферу. Всім, хто прийшов зараз сюди, всім, хто нас зараз дивиться, всім, хто демонструє, що ті зміни, які зараз відбуваються – вони є надзвичайно важливі для нашої держави», - зазначив Петро Порошенко під час святкових заходів з нагоди Дня міста Вінниці.

http://www.president.gov.ua/news/vinnicya-zavzhdi-bula-yevropejskoyu-stoliceyu-ukrayini-prezi-43202

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.