12.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко наголошує, що  інцидент на прикордонному пункті Шегині, де позбавлений громадянства України Міхеїл Саакашвілі у силовий спосіб перетнув державний кордон, має бути оцінений виключно у правовий спосіб.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-bajduzhe-hto-porushuye-derzhavnij-kordon-chi-43210

«Ми не можемо далі затягувати ситуацію з медичною реформою. Це також є питанням національної безпеки держави. Значна частина українського народу просто позбавлена права на отримання якісних медичних послуг через те, що законсервована абсолютно не ефективна радянська система (надання медичних послуг – ред.)», -підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-zaklikav-narodnih-deputativ-ne-zatyaguvati-z-prijn-43214

Держава має докласти максимум зусиль для поліпшення рівня медицини на селі і прискорення реалізації відповідної програми, переконаний Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/mayemo-zrobiti-maksimum-zadlya-priskorennya-rozvitku-medicin-43218

Президент Петро Порошенко прийняв делегацію сенаторів Франції на чолі з керівником Групи дружби Україна-Франція Ерве Мореєм.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-prijnyav-delegaciyu-senatu-franciyi-43222

Уповноважений Президента України з прав дитини здійснив робочу поїздку до Дніпропетровської області. З представниками обласної служби у справах дітей, департаментів соціального захисту населення, освіти і науки, охорони здоров'я облдержадміністрації та обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Микола Кулеба обговорив стан впровадження Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017–2026 роки на Дніпропетровщині.

http://www.president.gov.ua/news/socialni-poslugi-dlya-ditej-ta-simej-yaki-rozvinuti-na-dnipr-43226

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.