21.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках перебування з робочим візитом у США Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Французької Республіки Еммануелем Макроном. 

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-franciyi-43426

Ми вітаємо та повністю підтримуємо зусилля Генерального Секретаря з розробки та імплементації повноцінного та всеохоплюючого порядку денного реформування ООН. Цей порядок денний вірно визначає акцент саме на посиленні архітектури ООН з забезпечення миру та безпеки. 

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-pid-chas-vidkritih-debativ-visoko-43430

«Українські «блакитні шоломи» брали участь в операціях ООН по всьому світу. І у багатьох випадках, вони виявили високу ефективність в досягненні миру – від Балкан до Африки. Навіть у розпал збройного нападу Російської Федерації на мою країну, Україна не припиняла свою залученість до миротворчості ООН. А сьогодні плеча миротворчої підтримки ООН потребуємо і ми» - заявив Президент Петро Порошенко під час відкритих дебатів високого рівня Ради Безпеки ООН.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-potrebuye-mirotvorchoyi-pidtrimki-oon-prezident-pid-43434

«Уже стало прописною істиною, що для того, щоб встигати за непередбачуваним світом миротворчі зусилля ООН дуже потребують реформування – як і вся система ООН. Тому зараз саме час провести оцінку сучасного стану справ у цій сфері, триваючі реформаторські зусилля та перспективи миротворчості ООН», - зазначив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/mirotvorchi-zusillya-oon-potrebuyut-reformuvannya-dlya-efekt-43438

Масштаб викликів вимагає нашої рішучої та спільної відповіді. Час діяти, і ми маємо дуже вузьке вікно можливостей, щоб уникнути сповзання в безповоротний хаос. Організація Об'єднаних Націй має бути на вістрі цього процесу. Україна завжди виступала за необхідність реформування ООН з тим, щоб Організація відповідала вчасно та адекватно на більшість невідкладних глобальних викликів.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-pid-chas-zagalnih-debativ-72-yi-s-43442

«Сьогодні ухвалення необхідності миротворчої операції в Україні різко зростає. І ми приділяємо велику увагу деталям, адже «диявол ховається саме в деталях». Україна наполягає, що миротворча операція з мандатом Ради Безпеки ООН має бути на всій окупованій Росією території на Сході моєї країни», - наголосив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/metoyu-mirotvorchoyi-operaciyi-oon-ye-ne-zamorozhuvannya-kon-43446

«Україна завжди виступала за необхідність реформування ООН з тим, щоб Організація відповідала вчасно та адекватно на більшість невідкладних глобальних викликів. У цьому зв'язку, ми вітаємо зусилля, які Генеральний Секретар з першого дня свого обрання докладає для розробки і реалізації повноцінного та всеохоплюючого порядку денного реформування ООН», - заявив Президент Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vitaye-zusillya-generalnogo-sekretarya-oon-shodo-re-43450

Президент Петро Порошенко наголошує, що повноцінна миротворча операція ООН є єдиним ефективним рішенням для деескалації, захисту народу України та для наближення до політичного врегулювання ситуації на Донбасі. Про це Президент сказав під час виступу на 72-й сесії Генасамблеї ООН.

http://www.president.gov.ua/news/u-mirotvorchij-misiyi-oon-na-donbasi-nema-miscya-dlya-predst-43454

«Головна проблема Донбасу в тому, що Україна та Росія прагнуть цілковито протилежного. Росія прагне обміняти мир в Україні на свободу України. Україна ніколи не прийме таку домовленість. Не прийме її і міжнародна спільнота», - зазначив Президент.

http://www.president.gov.ua/news/rosiya-ye-ne-kontributorom-mizhnarodnoyi-bezpeki-ye-yiyi-naj-43458

«Україна рішуче налаштована робити все можливе для притягнення до відповідальності усіх причетних до цього масового вбивства», - підкреслив Петро Порошенко під час виступу на Генасамблеї ООН.

http://www.president.gov.ua/news/smert-zhertv-rejsu-mn17-na-sovisti-rosiyi-prezident-ukrayini-43462

«Кремль свідомо обрав тактику посилення людських страждань. Окупований кримський півострів, відповідно до правозахисників, уже перетворився на територію репресій. Хто наважиться не погодитися з Кремлем, ризикує своєю свободою і навіть життям», - сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на 72-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

http://www.president.gov.ua/news/kreml-svidomo-obrav-taktiku-posilennya-lyudskih-strazhdan-pr-43466

Президент Петро Порошенко підняв перед Організацією Об'єднаних Націй питання українських заручників, які незаконно утримуються як на окупованій українській території, так і в самій Росії. При цьому він зазначив, що питання звільнення заручників у рамках Мінського процесу зайшло в глухий кут.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-v-oon-spisok-ukrayinskih-zaruchnikiv-na-donbasi-po-43470

«Організація Об'єднаних Націй завжди відігравала провідну роль у забезпеченні того, щоб злочини минулого ніколи не могли повторитися»,  - сказав Президент та зазначив, що 72-а сесія Генеральної Асамблеї співпадає із 85-ю річницею одного з найбільш смертоносних злочинів ХХ століття – Голодомору.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zaklikav-derzhavi-chleni-oon-viznati-golo-43474

Під час виступу на 72-й сесії Генеральної асамблеї ООН Президент Петро Порошенко наголосив на тому, що Україна засуджує ядерні випробування та багаторазові запуски балістичних ракет Північною Кореєю та виступає за посилення заходів щодо припинення незаконної діяльності Пхеньяну та повернення цієї держави у міжнародно-правове поле.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vistupaye-za-posilennya-zahodiv-proti-pivnichnoyi-k-43478

Президент Петро Порошенко заявляє про рішучу підтримку позиції поваги та гарантії суверенітету в світі. Під час виступу на 72-й сесії Генеральної Асамблеї ООН Глава держави зазначив: «Дозвольте чітко заявити, що ми, в Україні, не можемо не погодитися із закликом поважати та гарантувати суверенітет у глобальному вимірі». Президент також підтримав позицію з цього питання, проголошену напередодні Президентом США Дональдом Трампом.

http://www.president.gov.ua/news/svit-maye-povazhati-suverenne-pravo-vilnogo-viboru-nacij-pre-43482

Петро Порошенко та Реджеп Таїп Ердоган висловили задоволення у зв'язку із суттєвими зрушеннями на окремих стратегічних напрямках взаємодії і заявили про налаштованість докладати подальших зусиль задля поглиблення стратегічного партнерства між двома країнами у практичній площині.

http://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-turechchini-obgovorili-shlyahi-poglib-43486

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.