01.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Згідно з Указом Уряд у тримісячний строк має врегулювати питання щодо заборони державним органам, підприємствам, установам і організаціям державної форми власності закуповувати послуги (укладати договори) з доступу до мережі Інтернет у операторів (провайдерів) телекомунікацій, у яких відсутні документи про підтвердження відповідності системи захисту інформації встановленим вимогам у сфері захисту інформації.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-uviv-u-diyu-rishennya-rnbou-shodo-posilennya-zahod-43006

Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про надання гуманітарної допомоги Грузії». Відповідний документ був затверджений 30 серпня. З метою сприяння у подоланні надзвичайної ситуації, що склалася у Грузії внаслідок масштабної пожежі, Кабінет Міністрів має невідкладно забезпечити надання гуманітарної допомоги Грузії.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-nadannya-gumanitarnoyi-dopomogi-43010

Президент Петро Порошенко підписав Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони пралісів згідно Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат". Документ був схвалений Верховною Радою 23 травня.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-posilennya-vidpovidalnosti-za-n-43014

Під час зустрічі детально обговорили питання практичної імплементації ініціативи Парламенту Литви «Новий Європейський план для України на 2017-2020 рр.» (т.зв. «План Маршала для України»), який передбачає надання потужної фінансово-інвестиційної підтримки та допомоги з проведення реформ. 

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-zi-spikerom-sejmasa-litov-43026

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.