20.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Сторони скоординували підходи щодо можливого розміщення миротворчої місії ООН на всій території окремих районів Донецької та Луганської областей, включаючи неконтрольовану ділянку українсько-російського державного кордону. Президент України наголосив на важливості скоординованої позиції з метою протидії побудові політично вмотивованого проекту Північний потік-2.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-finlyandskoyi-re-43394

Йшлося про подальший розвиток політичного діалогу на вищому рівні між двома країнами, а також співпрацю в сфері енергетичної безпеки та транскордонного співробітництва. Розглядалися також питання посилення взаємодії між оборонними відомствами двох країн, зокрема у контексті проведення російсько-білоруських навчань «Захід -2017».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-prezidentom-respubliki-43398

Президент України поінформував Високого представника про розвиток ситуації на Донбасі та стан імплементації Мінських домовленостей і про ініціативу України щодо розгортання в окупованому Донбасі миротворців ООН, включаючи неконтрольовану ділянку українсько-російського державного кордону. Глава держави наголосив також, що Україна розраховує на більш дієву підтримку ЄС у питанні звільнення українських політичних в'язнів в Росії та Криму.

http://www.president.gov.ua/news/petro-poroshenko-proviv-zustrich-z-federikoyu-mogerini-43402

Президенти скоординували підходи до просування ініціативи щодо розгортання миротворчої операції ООН на всій окупованій території окремих районів Донецької та Луганської областей. Петро Порошенко закликав Австрійське головування в ОБСЄ підтримувати активний діалог з ООН з цього питання.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-avstriyi-43406

Було домовлено посилити взаємодію у питаннях встановлення спільного прикордонного та митного контролю на державному кордоні між двома країнами для посилення ефективності боротьби з нелегальною міграцією та контрабандою. Обговорювалась також співпраця України та Словаччини на євроінтеграційному напрямі та в рамках міжнародних організацій.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-slovackoyi-respu-43410

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до США провів зустріч з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-proviv-zustrich-z-prezidentom-yevropejskoyi-r-43414

Президент Порошенко подякував болгарській стороні за активне сприяння у питаннях європейської інтеграції України, зокрема щодо ратифікації Угоди про Асоціацію та запровадження безвізового режиму для громадян України. Було висловлено сподівання на продовження ефективної взаємодії двох країн під час головування Республіки Болгарія у Раді ЄС у 2018 році.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-zustrich-z-prezidentom-respubliki-43418

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.