16.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Україна знайшла своє місце і покликання в новому світі. Наше покликання – стати східним кордоном європейської цивілізації, контрибутором європейської та світової безпеки, двигуном континентальної економіки.

http://www.president.gov.ua/news/vistup-prezidenta-ukrayini-na-14-j-shorichnij-zustrichi-yalt-43298

Україна фактично вже стала східним кордоном об'єднаної Європи, а українці знову виконують свою місію захисту нашого спільного європейського дому від загроз зі Сходу. Про це сказав Президент Петро Порошенко під час виступу на 14-й Щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES): «Чи це новий світ? І що він означає для України?».

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-de-fakto-stala-shidnim-kordonom-obyednanoyi-yevropi-43302

Президент Петро Порошенко наголошує, що саме українська Революція Гідності стала «дзвінком будильника» для демократичного світу та завадила планам Кремля зі зміни світового порядку.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinska-revolyuciya-gidnosti-splutala-usi-karti-kremlya-u-43306

Президент Петро Порошенко наголосив, що санкції проти Росії мають тривати до повного відновлення суверенітету України над Кримом та Донбасом, і ціна агресії має бути такою, щоб утримувати незаконно захоплене було нестерпно важко.

http://www.president.gov.ua/news/cina-agresiyi-dlya-rosiyi-maye-zrostati-shob-bulo-nesterpno-43310

Україна продемонструвала політичну волю до системних перетворень і незважаючи на триваючу російську агресію, за три роки довела і здатність проводити реформи, і продемонструвала результати. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час виступу на 14-ій Щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES): «Чи це новий світ? І що він означає для України?»

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-yevropi-potribna-silna-ukrayina-politichno-so-43314

Президент Петро Порошенко наголошує, що Україна перебудовує свою економіку та інфраструктуру, перетворюючи їх на складову європейської економіки, та закликає вдихнути нове життя у «Східне партнерство».

http://www.president.gov.ua/news/mi-pracyuyemo-nad-perebudovoyu-nashoyi-bezpeki-za-standartam-43318

Глава держави зазначив, що вся судова реформа, включно з конституційною, має пройти експертизу у Венеціанській Комісії, Раді ЄС та експертів ЄС. Президент також висловив сподівання, що вже в жовтні поточного року будуть відповідні результати.

http://www.president.gov.ua/news/prichina-ne-v-nazvi-v-rivni-doviri-ta-efektivnosti-organu-ya-43322

Напередодні Дня рятівника України Президент Петро Порошенко відвідав навчання  Державної служби з надзвичайних ситуацій «Київське море – 2017», привітав рятівників із професійним святом та вручив державні нагороди.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayinski-ryativniki-narivni-zi-zbrojnimi-silami-ye-pershim-43326

Президент Петро Порошенко під час урочистих заходів з нагоди відзначення Дня рятівника України вручив державні нагороди співробітникам Державної служби із надзвичайних ситуацій, а також подарунки лауреатам Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник 2017 року».

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidznachiv-derzhavnimi-nagorodami-ryatuvalnikiv-ta-43330

Ратифікація відповідної Фінансової угоди забезпечить реалізацію Проекту «Вища освіта України», що сприятиме залученню коштів для здійснення заходів з підвищення енергоефективності будівель університетів та інших інвестицій, пов'язаних з освітнім процесом.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vnis-na-rozglyad-parlamentu-zakonoproekt-pro-ratif-43334

«Я розглядаю «блакитні шоломи» як форму гарантування, а не панацею. І путінська пропозиція щодо розташування «блакитних шоломів» лише на лінії зіткнення є абсолютно недопустимою. Головна ціль – вони мають бути розташовані по всій окупованій території», - сказав Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-blakitni-sholomi-ne-panaceya-instrument-prine-43342

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.