24.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках робочого візиту Президента України до Канади дружина Глави держави пані Марина Порошенко відвідала інклюзивний освітній заклад – Українську католицьку школу ім. Святого Димитрія. Із нагоди Міжнародного дня Миру, який в усьому світі відзначають 21 вересня, Марина Порошенко разом із учнями торонтівської школи вписали нові сторінки в загальнонаціональний український проект «Книга Миру».

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-prezentuvala-nacionalnij-proekt-kniga-miru-43578

Сторони детально обговорили розвиток ситуації на Донбасі та стан реалізації Мінських домовленостей та скоординували підходи щодо реалізації ініціативи з розгортання миротворчої операції ООН на всій окупованій території окремих районів Донецької та Луганської областей. Було також висловлено очікування, що Канада займатиме принципову позицію і в питанні санкційного тиску на Москву, насамперед, у контексті майбутнього головування у Великій сімці.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-ministrom-zakordonnih-sprav-43582

Президент Петро Порошенко під час робочого візиту до Канади зустрівся з представниками канадського бізнесу та запросив їх в Україну. «Ми робимо все можливе, щоб зробити зв'язки між нашими країни більш тісними. Раніше канадські українці інвестували в Україну для підтримки економіки. Нині весь канадський бізнес готовий прийти. І хочу сказати вам - зараз правильний час і місце для інвестування», - наголосив Президент, додавши, що Україна має великий потенціал.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-u-toronto-zustrivsya-z-predstavnikami-kanadskogo-b-43586

Глава держави відзначив важливу роль українців, яку вони відіграють в Канаді, сприяючи розвитку цієї держави. У свою чергу Прем'єр Кетлін Винн зауважила, що українська громада відіграє важливу роль й для Онтаріо, оскільки вони складають 8% населення провінції.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-premyerom-provinciyi-ontario-43590

У рамках робочого візиту до Канади Президент Петро Порошенко провів зустріч з членами канадської парламентської групи дружби з Україною на чолі з Борисом Вжесневським.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-proviv-zustrich-z-grupoyu-kanadskih-deputativ-43594

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною взяв участь в урочистій церемонії відкриття «Ігор нескорених», у яких цьогоріч вперше змагатиметься українська команда. Урочистості проходили у комплексі Air Canada Centre у Торонто.

http://www.president.gov.ua/news/petro-ta-marina-poroshenki-vitali-ukrayinskih-voyiniv-uchasn-43598

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.