02.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Більше трьох років тому мільйони українців вийшли на майдани, вимагаючи від влади підписання цієї Угоди. Мільйони українців захистили свій вибір», - наголосив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/miljoni-ukrayinciv-zahistili-svij-yevropejskij-vibir-prezide-43030

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Харківської області взяв участь у відкритті новозбудованої Пісочинської загальноосвітньої школи «Мобіль».

http://www.president.gov.ua/news/ya-tverdo-perekonanij-sho-ci-pershoklasniki-tochno-zhitimut-43034

Під час робочої поїздки до Харківської області Президент Петро Порошенко ознайомився з роботою нового відділення інтенсивної терапії для новонароджених з екстремально низькою масою тіла.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidvidav-novij-perinatalnij-centr-u-harkovi-43038

Під час робочої поїздки на Харківщину Президент Петро Порошенко відкрив Харківський регіональний центр надання послуг. Над створенням цього масштабного проекту спільно працювали Харківська обласна державна адміністрація, Харківська міська рада та міжнародні організації.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidkriv-harkivskij-regionalnij-centr-nadannya-posl-43042

Україна запроваджує з 1 січня 2018 року правила перетину кордону для громадян з країн, які становлять ризики для України, за біометричними паспортами. Про це повідомив Президент Петро Порошенко під час спілкування з представниками засобів масової інформації в ході робочої поїздки на Харківщину.

http://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zaprovadzhuye-novi-pravila-peretinu-kordonu-dlya-gr-43046

«Ми з великою увагою ставимося до проведення цих навчань. Бачимо можливості загрози, в тому числі для територіальної цілісності України», - наголосив Президент Петро Порошенко у ході робочої поїздки до Харківської області під час спілкування з представниками ЗМІ, коментуючи проведення російсько-білоруських військових навчань «Захід-2017».

http://www.president.gov.ua/news/rosijsko-biloruski-navchannya-zahid-2017-stanovlyat-mozhlivi-43050

Під час робочої поїздки до Харківської області Президент Петро Порошенко провів зустріч з головними лікарями медичних закладів області. «Зараз, в перші місяці після відкриття роботи Верховної Ради, чекаю реформу освіти, пенсійну і медичну реформи», - сказав Петро Порошенко. Також Глава держави нагадав, що медична реформа обговорювалася на Національній Раді реформ та наголосив, що важливим є врахування позиції лікарів.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ye-dvi-profesiyi-yaki-koristuyutsya-najbilsho-43058

1 вересня дружина Президента України Марина Порошенко здійснила робочу поїздку до Дніпропетровської області. У рамках візиту Перша леді відкрила Ресурсну кімнату та Медіатеку в Петриківській опорній інклюзивній школі. Проекти є складовою частиною соціальної програми Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-vidkrila-pershu-resursnu-kimnatu-v-inklyuz-43062

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.