15.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Україна має намір і далі поглиблювати співробітництво з Європейським Союзом задля розвитку держави та в подальшому – набуття членства в ЄС. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу у Києві.

http://www.president.gov.ua/news/mi-budemo-rozshiryuvati-spivpracyu-z-yevrosoyuzom-glava-derz-43266

Президент Петро Порошенко наголосив, що очікує наступного тижня на голосування Верховної Ради, яке завершить судову реформу.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ochikuye-na-rozglyad-parlamentom-sudovoyi-reformi-43270

Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу наголосив, що макроекономічна та макрофінансова ситуація в Україні кардинально змінилась, а доходи Державного бюджету зросли рахунок детінізації, за рахунок боротьби з корупцією.

http://www.president.gov.ua/news/dohodi-derzhavnogo-byudzhetu-znachno-zrosli-za-rahunok-detin-43274

Під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу Президент Петро Порошенко підкреслив, що одним із пріоритетів влади є захист та підтримка середнього класу в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/ne-mozhut-desyatok-pravoohoronnih-organiv-vilamuvati-dveri-b-43278

Президент Петро Порошенко заявляє, що в енергетичному секторі України відбулись кардинальні зміни, а енергоносії перестали бути політичним інструментом і перетворились на звичайний товар.

http://www.president.gov.ua/news/bilshe-nihto-nas-ne-shantazhuvatime-prezident-pro-energetich-43282

Дружина Президента Марина Порошенко відвідала інклюзивну Бучанську загальноосвітню школу №3. У ході поїздки Перша леді України оголосила, що Київська область долучилася до всеукраїнського проекту по впровадженню та розвитку інклюзивного освітнього середовища в Україні.

http://www.president.gov.ua/news/kiyivshina-stala-somim-regionom-uchasnikom-vseukrayinskogo-p-43286

Під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу Президент Петро Порошенко доручив силовикам створити ефективний зворотній зв'язок з представниками бізнесу.

http://www.president.gov.ua/news/ne-mozhe-buti-lyudej-u-kamuflyazhi-i-balaklavah-na-pidpriyem-43290

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті. "Ми високо цінуємо активну роль ЄБРР у впровадженні проектів у державному секторі, зокрема в енергетиці та транспорті, а також інвестуванні у приватний і банківський сектори" - зазначив Глава Української держави.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-yevropejskogo-ba-43294

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.