23.09.17

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Петро Порошенко

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках візиту Президента України Петра Порошенка до Сполучених Штатів Америки та участі в 72-й сесії Генеральної Асамблеї ООН дружина Глави держави Марина Порошенко провела робочу зустріч із керівництвом Департаменту освіти міста Нью-Йорк з питань розвитку інклюзивного освітнього середовища.

http://www.president.gov.ua/news/marina-poroshenko-obgovorila-pitannya-rozvitku-inklyuzivnogo-43522

Президент Петро Порошенко наголошує, що кібератаки по всьому світу стали одним із ключових елементів гібридної війни з боку Росії. Про це Президент сказав в інтерв'ю американському телеканалу Fox News, коментуючи питання щодо інформації від засновника соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга про втручання Росії у вибори Президента США.

http://www.president.gov.ua/news/vilnij-svit-maye-buti-gotovim-do-zahistu-vid-kiberatak-z-bok-43526

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба відвідав з робочим візитом Польщу та взяв участь у Міжнародному Конгресі прав дитини і Міжнародній Конференції Януша Корчака, організованих польським дитячим омбудсменом Мареком Міхаляком.

http://www.president.gov.ua/news/upovnovazhenij-prezidenta-ukrayini-z-prav-ditini-mikola-kule-43530

Президент України Петро Порошенко у Торонто, у ході робочого візиту до Канади, проводить зустріч з Прем'єр-міністром країни Джастіном Трюдо. По завершенні зустрічі відбудуться українсько-канадські переговори у розширеному складі.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-provodit-zustrich-z-premyer-ministrom-kan-43534

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо та Президент України Петро Порошенко під час сьогоднішньої зустрічі у рамках «Ігор нескорених» в Торонто, у яких вперше беруть участь українські військовослужбовці, підтвердили міцні та тривалі зв'язки між Канадою та Україною та свою спільну відданість подальшому поглибленню двосторонніх відносин.

http://www.president.gov.ua/news/spilna-zayava-premyer-ministra-kanadi-dzhastina-tryudo-ta-pr-43538

Партнерство України та Канади спирається на міцні основи конкретних та взаємовигідних результатів. А Угода про вільну торгівлю між нашими країнами відкриває новий етап в торгово-економічному співробітництві. Про це заявив Президент Петро Порошенко під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів з Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо.

http://www.president.gov.ua/news/strategichna-komisiya-na-najvishomu-rivni-maye-vidobrazhati-43542

Президент Петро Порошенко під час переговорів з Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо представив бачення України щодо покращення партнерства у сфері безпеки та оборони новими ініціативами.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-ukrayina-ta-kanada-mozhut-pokrashiti-partners-43546

Президент Петро Порошенко наголосив, що Україна зацікавлена в отриманні канадського досвіду миротворчих операцій та запевнив, що миротворча місія ООН на Донбасі не буде здійснюватися за російським сценарієм.

http://www.president.gov.ua/news/mi-duzhe-zacikavleni-v-dosvidi-mirotvorchoyi-diyalnosti-kana-43550

Президент Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо обговорили питання проведення реформ в Україні, в тому числі реформування Збройних Сил України та приведення їх до стандартів НАТО.

http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-kanada-ye-odnim-iz-lideriv-u-pidtrimci-ukrayi-43554

«Я впевнений, що після того, як ми виконали 144 критерії ЄС, Україна також відповідає більшості критеріїв Канади. Отже ми з нетерпінням чекаємо початку всебічного діалогу з цього надзвичайно важливого питання», - підкреслив Петро Порошенко.

http://www.president.gov.ua/news/rozriv-baryeriv-mizh-nashimi-lyudmi-ye-pravilnim-krokom-prez-43558

«Адже щирість дружби між Україною та Канадою підкріплені глибоким історичним корінням та родинними зв'язками. Ми запропонували канадській стороні конкретний алгоритм дій для позитивного просування на цьому шляху», - розповів Глава держави.

http://www.president.gov.ua/news/liberalizaciya-vizovogo-rezhimu-spriyatime-rozshirennyu-ukra-43562

Президент Петро Порошенко у Торонто під час зустрічі з українською громадою Канади подякував закордонним українцям та вручив державні нагороди.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-vidznachiv-ukrayinciv-kanadi-vi-sila-yaka-vidstoyu-43566

Сьогодні ми вшановуємо цих надзвичайних атлетів, які довели, що вони «капітани своєї долі, капітани своїх душ» - девіз «Ігор Нескорених». Вони втрутилися у хвилину найбільшої потреби. Вони боролися за свою землю та свободу. Вони перемогли біль, і довели, що дух завжди перемагає. Вони надихають всіх українців. Вони уже переможці. Дивлячись на них, я переконаний, що Україна так само переможе у своїй борні за незалежність.

http://www.president.gov.ua/news/vitalna-promova-prezidenta-ukrayini-z-nagodi-vshanuvannya-uk-43570

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко та Прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо взяли участь в урочистостях із вшанування української команди «Ігор Нескорених». Урочисте відкриття змагань відбудеться 23 вересня.

http://www.president.gov.ua/news/prezident-uchasnikam-ukrayinskoyi-komandi-igor-neskorenih-vi-43574

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.